Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    OnePlus: Ενημέρωση OxygenOS 2.0.2 για το OnePlus 2

    Λίγο μετά την πρώτη ενημέρωση, η OnePlus κυκλοφόρησε και δεύτερη ενημέρωση για το κορυφαίο μοντέλο της, OnePlus 2. Δεδομένου ότι η εταιρία χρησιμοποιεί δικό της λογισμικό βασισμένο στο Android, είναι λογικό να επιδιορθώνει κάποια bugs, καθώς και να προσπαθεί να βελτιώσει τις αποδόσεις του κινητού.

     

    Η νέα ενημέρωση είναι έτοιμη, όμως θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. Όσον αφορά τις αλλαγές, βελτιώνεται ακρίβεια της αναγνώρισης με δακτυλικό αποτύπωμα, διορθώνεται ένα bug που θέτει στο αθόρυβο τη συσκευή, βελτιώνονται κάποια χαρακτηριστικά στην κάμερα, όπως το UX, και γίνονται κάποιες γενικές διορθώσεις.

     

    Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση, έκδοση 2.1, θα διατεθεί μέσα στο μήνα, χωρίς να προβεί όμως σε περαιτέρω λεπτομέρειες των αλλαγών.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.