Jump to content



  • yanni
    yanni

    PC-X510 από την Lian Li με τρία διαφορετικά διαμερίσματα

    .
    Το PC-X510 είναι ένα mid-tower κουτί, το οποίο όμως σύμφωνα με την Lian Li διαθέτει χώρους αντίστοιχους με ενός full tower. Το κουτί μπορεί να φιλοξενήσει κάρτες με μήκος έως και 33 εκατοστά, συστήματα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 18 εκατοστά, καθώς και τροφοδοτικό με μήκος έως και 24,5 εκατοστά.

     

    PC X510 17

     

    Στο μπροστινό μέρος οι τρεις ανεμιστήρες των 12 εκατοστών που εισάγουν αέρα στο κουτί, βρίσκονται πάνω σε μια βάση η οποία συγκρατείται με δύο βίδες χειρός, επιτρέποντας την εύκολη αφαίρεσή της χωρίς την χρήση εργαλείων, επιτρέποντας την τοποθέτηση σε εκείνο το σημείο, ψυγείου διαστάσεων έως και 36 εκατοστών. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο ακόμα ανεμιστήρες των 12 εκατοστών, ενώ στο πάνω μέρος, άλλες δύο θέσεις μπορούν να φιλοξενήσουν δύο ακόμα ανεμιστήρες ή υδρόψυξη των 12 ή 24 εκατοστών.

     

    PC X510 18


    PC X510 19

     

    Το κουτί μπορεί να δεχτεί έως και τέσσερα αποθηκευτικά μέσα των 2,5'' ή 3,5'' στο πάνω διαμέρισμα του, με τους δίσκους να τοποθετούνται σε δύο ειδικά συρταράκια τα οποίο στερεώνονται πάνω σε αντικραδασμικές ροδέλες από λάστιχο. Τα συρταράκια αυτά μπορούν να αφαιρεθούν σε περίπτωση τοποθέτησης υδρόψυξης στο πάνω μέρος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησής του ενός από αυτά ή ενός τρίτου που θα πρέπει όμως να αγοραστεί ξεχωριστά, στο πίσω μέρος της μητρικής. Άλλα δύο αποθηκευτικά μέσα μπορούν να τοποθετηθούν στο πάνω μέρος του διαμερίσματος του τροφοδοτικού φτάνοντας τον συνολικό αριθμό αποθηκευτικών μέσων που μπορεί να φιλοξενήσει το PC-X510 στα οκτώ.

     

    PC X510 21


    PC X510 20

     

    Το PC-X510 διαθέτει οκτώ θύρες επέκτασης, τέσσερις USB 3.0 θύρες, υποδοχή μικροφώνου και ακουστικών, fan controller, φίλτρα στους ανεμιστήρες και υψηλής αντοχής γυάλινο πλαϊνό παράθυρο, το οποίο επιτρέπει να βλέπει κάποιος στο εσωτερικό του. Θα είναι διαθέσιμο μέσα στον μήνα στην τιμή των $399.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.