Jump to content


  • jisr7
    jisr7

    Pete Hines: Δικαιολογεί τις παραχωρήσεις που έγιναν στα γραφικά του Fallout 4

    Κατά την διάρκεια ομιλίας του, την οποία παρακολούθησε από κοντά το Gamespot, δήλωσε ότι δεν είναι τα γραφικά που κάνουν το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεχωρίζει, αλλά αντιθέτως το βαθύ επίπεδο της διαδραστικότητας που αυτό προσφέρει.

     

    Επιπροσθέτως φέρεται να δήλωσε ότι κανένα άλλο RPG των ημερών μας δεν δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα αντικείμενα του εικονικού αυτού κόσμου, στο βαθμό που το κάνει το Fallout 4. Μπορούσαμε να κάνουμε τα καλύτερα δυνατά γραφικά, τονίζει, ενώ συμπληρώνει ότι κάναμε ορισμένες παραχωρήσεις προκειμένου να επιτρέψουμε όλα αυτά τα σπουδαία χαρακτηριστικά που συναντά ο παίκτης στο παιχνίδι.

     

    Η ελευθερία του παίκτη στην επιλογή αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Το Fallout 4 θα κάνει το ντεμπούτο του τον ερχόμενο Νοέμβριο για PlayStation 4, Xbox One και φυσικά PCs.

     

    2884119 fallout4 E3 fatman 1434323972


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.