Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Photoshop Fix: Η Adobe προσφέρει δωρεάν τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Photoshop

    Φαίνεται πως ο καθένας ξέρει ένα άτομο με ένα πειρατικό αντίγραφο του Photoshop. Αν τους ρωτήσεις γιατί δεν πληρώνουν γι 'αυτό, η απάντησή τους ήταν πιθανότατα κάτι σαν αυτό: το Photoshop κοστίζει πάνω από $1000, και μπορώ να χρησιμοποιήσω το 10 τοις εκατό από τα χαρακτηριστικά του.

     

    Για τόσο πολύ καιρό, το Photoshop απλά δεν ήταν για αυτούς τους ανθρώπους- ήταν για τους επαγγελματίες που χρειάζονται πολλά από τα βαθύτερα, πιο εξειδικευμένα και "απόκρυφα" εργαλεία. Αλλά η Adobe έχει κάνει την εφαρμογή πολύ πιο προσιτή τα τελευταία χρόνια: για PC άρχισε να προσφέρει το Photoshop και Lightroom σε ένα πακέτο για $9,99 ανά μήνα, και στα κινητά θα ξεκινήσει να δίνει το Photoshop σε μικρά κομμάτια που προσφέρονται δωρεάν. Σήμερα, η στρατηγική για κινητά της Adobe γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με την έκδοση του Photoshop Fix, μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του 10 τοις εκατό.

     

    Το Photoshop Fix έχει, όπως υποδηλώνει το όνομά του, όλα όσα χρειάζονται για την επιδιόρθωση φωτογραφιών. Φυσικά, αυτό είναι το Photoshop, έτσι ο καθορισμός μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, είτε η απομάκρυνση των ανεπιθύμητων αντικειμένων ή αλλαγή των χαρακτηριστικών του προσώπου ενός ατόμου.

     

    Η εφαρμογή περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα βασικά εργαλεία του Photoshop που χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των φωτογραφιών: ένα εργαλείο σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογές στην έκθεση, την αντίθεση και τον κορεσμό, ένα άλλο εργαλείο επιτρέπει την παραμόρφωση αντικειμένων και προσώπων, άλλο επιτρέπει να επεξεργαστείτε αντικείμενα και κηλίδες, και ένα άλλο θα επιτρέπει να φωτίσετε ή να σκουρύνετε συγκεκριμένες περιοχές. Υπάρχουν, επίσης, πιο γενικά εργαλεία για περικοπή και τη ζωγραφική. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν το Photoshop, θα αναγνωρίσετε αυτά ως ένα μεγάλο μέρος από τις βασικές λειτουργίες που εμφανίζονται στην προεπιλεγμένη γραμμή εργαλείων της εφαρμογής. Δεν είναι τα πάντα -το αντίθετο μάλιστα- αλλά τα περισσότερα από τα εργαλεία που ένας περιστασιακός χρήστης θα χρειαστεί ποτέ, είναι εδώ.

     

    Photoshop_Fix_Lifestyle_Image_4.0.jpg

     

    Υπάρχει ένα άλλο χαρακτηριστικό στο Photoshop Fix που πρέπει να συζητηθεί, κάτι νέο για το Photoshop: ένα εργαλείο που εντοπίζει αυτόματα μέρη του προσώπου και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε διάφορες προσαρμογές. Αυτό θα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα μάτια, τη μύτη, τα μάγουλα, το πηγούνι και τα χείλη ενός ατόμου, γενικά επιτρέποντάς σας να κάνετε τα πράγματα μεγαλύτερα ή μικρότερα. Μπορείτε να κάνετε λιγότερο μεγάλη μύτη, μπορείτε να αλλάξετε τη γωνία των ματιών κάποιου, και μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα χείλη κάποιου σε ένα χαμόγελο. Είναι πολύ εύκολο να πάρει κανείς φρικτό αποτελέσμα με αυτό το εργαλείο και να κάνει το πρόσωπο αλλόκοτο, αλλά είναι επίσης πολύ εύκολο να χειραγωγήσουμε το σώμα κάποιου με λεπτούς τρόπους.

     

    Το Photoshop Fix θα είναι διαθέσιμο για το iPhone και iPad. Είναι δωρεάν, αλλά η εφαρμογή θα σας κάνει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό της Adobe(επίσης δωρεάν) για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε. Το Android app έρχεται αργότερα. Αξίζει να δοκιμάσετε το Fix, ακόμη και μόνο για να δείτε πόσο πολλά μπορεί να κάνει -απλώς να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι θα επιλέξετε να κάνετε με αυτό.

     

    Εκτός από το Photoshop Fix, η Adobe φέρνει έναν τόνο άλλων ενημερώσεων. Οι περισσότερες είναι βελτιώσεις στις desktop εφαρμογές -συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων 4K, 8Κ, και την υποστήριξη HDR στο Premiere Pro- αλλά υπάρχουν και κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές στο κινητό. Πιο συγκεκριμένα, η Adobe εγκαινιάζει ένα νέο iOS και Android app που ονομάζεται Capture CC που συνδυάζει τέσσερις άλλες εφαρμογές. Αυτές περιλαμβάνουν λειτουργίες Βούρτσας, Χρώματος, Απόχρωσης, και σχήματος -σε γενικές γραμμές, η εφαρμογή έχει ως στόχο να σας επιτρέψει να συλλάβετε γρήγορα στοιχεία, όπως μεμβράνες, υφές, και χρωματικές παλέτες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.