Jump to content


  • yanni
    yanni

    PIGOGO ALERT!, ένα Browser Extension που κάνει την επιστροφή χρημάτων ακόμη πιο εύκολη διαδικασία

    Το Pigogo υπόσχεται μέσα από τις καθημερινές μας αγορές, σε πάνω από 400 ηλεκτρονικά καταστήματα που υποστηρίζονται, να κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων, αποκλειστικές προσφορές, και εκπτωτικά κουπόνια σε επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες. Για να απλοποιηθεί η διαδικασία αυτή, το Pigogo παρουσιάζει το νέο PIGOGO ALERT!, ένα Browser Extension που με μια απλή εγκατάσταση υπόσχεται να κάνει την επιστροφή χρημάτων ακόμη πιο εύκολη διαδικασία.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

     

    ΤΟ “PIGOGO ALERT!” ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ!

     

    Το PIGOGO ανανεώνεται και συνεχίζει να μας προσφέρει τις υπηρεσίες του αποτελεσματικότερα και ευκολότερα μέσω του Pigogo ALERT!. Το Pigogo Alert! είναι ένα Browser Extension που με μια απλή εγκατάσταση κάνει την επιστροφή χρημάτων ακόμη πιο εύκολη διαδικασία.

     

    Τα οφέλη που σου εξασφαλίζει είναι τώρα περισσότερα! Το νέο Browser Extension του PIGOGO σε ενημερώνει μόλις επισκεφθείς ένα από τα 430+ συνεργαζόμενα καταστήματα μέσω ενός pop-up πάνω δεξιά στον browser σου, βοηθώντας σε να εξασφαλίσεις την επιστροφή χρημάτων άμεσα και χωρίς κανέναν κόπο.

     

    Το Pigogo ALERT! σου δείχνει όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεσαι για το συγκεκριμένο κατάστημα, όπως το ποσοστό/ποσό επιστροφής ή αν υπάρχει κάποια προσφορά ή κουπόνι που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα εμφάνισης των πιο δημοφιλών καταστημάτων του PIGOGO, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά, ενώ συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές και κουπόνια από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του PIGOGO.

     

    Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ακόμη πιο απλή διαδικασία με το Pigogo ALERT!, καθώς ξεχωρίζει τα συνεργαζόμενα καταστήματα ακόμη και από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

     

    Για να μη χάνεις λοιπόν ποτέ επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές σου, εγκατέστησε το Pigogo ALERT! και κάνε τη ζωή σου ευκολότερη!

     

    5979a000f3104_pigogowebsite_notification.png


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.