Jump to content



  • yanni
    yanni

    Real time μετάφραση προσφέρουν τα Pixel Buds της Google

    Η Google παρουσίασε αρκετά νέα προϊόντα πριν λίγες μέρες. Για τα Pixel 2 και Pixel 2 XL σας γράψαμε, όπως και την απουσία 3,5'' αναλογικής εξόδου ήχου, στις νέες αυτές συσκευές. Για τα νέα Pixel η Google αποκάλυψε τα νέα ασύρματα Bluetooth ακουστικά Pixel Buds, τα οποία βαδίζουν στα πρότυπα των Apple AirPods, με την διαφορά ότι τα Pixel Buds είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με καλώδιο και επιπλέον επιτρέπουν την μετάφραση, σε πραγματικό χρόνο, ανάμεσα σε πέντε γλώσσες, με περισσότερες να αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες στο μέλλον.

     

    Τα νέα Pixel Buds θα είναι διαθέσιμα τον Νοέμβριο και αν και για την ώρα στην σχετική ιστοσελίδα για αυτά, αναφέρεται υποστήριξη για πέντε γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά και Πορτογαλικά, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί και θα φτάσει τις 40 γλώσσες,, ανάμεσά τους και η Ελληνική γλώσσα. Η ζωντανή παρουσίαση που έκανε η Google απαιτούσε την μετάφραση μεταξύ Αγγλικών και Σουηδικών.

     

    Pixel Buds Greek.jpg

     

     

    Η μετάφραση ακολουθεί 1-2 δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της φράσης του ατόμου που ομιλεί και απαιτεί για την ώρα ένα Pixel smartphone. Γενικότερα οι απαιτήσεις για χρήση της μετάφρασης είναι, μια συσκευή με Android 6.0 ή νεώτερο που επιπλέον να υποστηρίζει και τον Google Assistant, έναν λογαριασμό Google, καθώς και σύνδεση στο διαδίκτυο.

     

    Επιπλέον αυτού του χαρακτηριστικού, τα Pixel Buds υποστηρίζουν και touch controls, επιτρέποντας στον κάτοχο των Pixel Buds και ενός Pixel smartphone να καλέσει τον Google Assistant απλά πιέζοντας το ακουστικό και δίνοντας εντολή να παίξει για παράδειγμα μουσική, να στείλει κάποιο κείμενο ή να δώσει οδηγίες για το πως να φτάσει στον προορισμό του, χωρίς την ανάγκη να βγάλει το Pixel από την τσέπη του.

     

    Google Pixel Buds and case.jpg

     

    Τα Pixel Buds θα έρχονται σε επαναφορτιζόμενη θήκη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να φορτίζει τα Pixel Buds. Τα Pixel Buds προσφέρουν πέντε ώρες χρήσης με μία φόρτιση. Για την λειτουργία τους ως απλά ακουστικά, αρκεί μια συσκευή με Android 5.0 ή iOS 10.0 ή νεώτερες εκδόσεις των λειτουργικών αυτών. Η διαθεσιμότητά τους έχει οριστεί για τον Νοέμβριο, με την τιμή τους να είναι $159.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.