Jump to content


  • yanni
    yanni

    Resident Evil 4, 5 και 6 έρχονται στις κονσόλες

    Αν είστε οπαδός της σειράς Resident Evil και κάτοχος κάποιας από τις Xbox One ή Playstation4, τότε θα χαρείτε στο άκουσμα της είδησης ότι τα Resident Evil 4, 5 και 6 έρχονται στις δύο αυτές κονσόλες.

     

    Η ανακοίνωση έρχεται κατευθείαν από την ίδια την Capcom, η οποία γνωστοποίησε ότι τα τρία αυτά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα πριν το τέλος του χρόνου για τις δύο δημοφιλείς κονσόλες. Το πρώτο Resident Evil διατέθηκε το 1996 για το αρχικό Playstation και για πολλούς θεωρείτο το παιχνίδι που καθόρισε το είδος των παιχνιδιών επιβίωσης τρόμου. Ακολούθησαν πλήθος από συνέχειες, prequels, remakes, κόμικς και ταινίες μεγάλου μήκους κατά τη διάρκεια των ετών, με την σειρά να ξεπερνάει συνολικά τα 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2013.

     

    Η εταιρία βέβαια δεν σταμάτησε να επενδύει πάνω στην πετυχημένη αυτή σειρά, με την ανακοίνωση πέρσι του remake του Resident Evil 2, την διαθεσιμότητα του πρώτου παιχνιδιού σε HD έκδοση και την ανακοίνωση της διαθεσιμότητας σε οπτικό μέσο αποθήκευσης του Origins Collection.

     

    Η αρχή θα γίνει από αυτό τον Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου όταν και θα διατεθεί αρχικά το Resident Evil 6, με το Resident Evil 5 να ακολουθεί το καλοκαίρι και το Resident Evil 4 να είναι διαθέσιμο το Φθινόπωρο. Και τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στην τιμή των $19,99 το καθένα σε ψηφιακή μορφή, ενώ οι κάτοικοι Αμερικής θα μπορούν να τα αγοράσουν και σε μορφή οπτικού μέσου αποθήκευσης.

     

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.