Jump to content


  • yanni
    yanni

    ROG SWIFT PG35VQ. Quantum Dots, HDR, 1800R καμπυλότητα και 200Hz στις 35 ίντσες

    Πριν λίγες μέρες η ASUS ανακοίνωσε το νέο της gaming monitor, ROG SWIFT PG35VQ. Η νέα αυτή καμπύλη οθόνη, έρχεται να συνδυάσει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, ταχύτατη απόκριση, variable refresh με την μορφή της τεχνολογίας Nvidia GSync και εξαιρετική ποιότητα εικόνας με σημαντικά μεγαλύτερη χρωματική κάλυψη και σημαντικά υψηλότερη αντίθεση και φωτεινότητα, σε σχέση με άλλες οθόνες της αγοράς.

     

    Η ROG Swift PG35VQ είναι μια καμπύλη οθόνη με panel των 35 ιντσών της AU Optronics, με αναλογίες 21:9, ανάλυση 3440x1440 και καμπυλότητα 1800R. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 200Hz, ενώ χάρη στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας Nvidia GSync, η κίνηση των γραφικών είναι απόλυτα ομαλή ακόμα και σε χαμηλότερους ρυθμούς ανανέωσης.

     

    Το ROG Swift PG35VQ συμμορφώνεται με το πρότυπο HDR10, το οποίο εγγυάται ότι η οθόνη είναι σε θέση να απεικονίσει εξαιρετικά μεγάλη παλέτα χρωμάτων και να προσφέρει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα αντίθεσης και φωτεινότητας. Αυτό το επιτυγχάνει χάρη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας quantum dots, η οποία επιτρέπει στην οθόνη να καλύπτει το DCI-P3, το οποίο προσφέρει 25% μεγαλύτερη χρωματική παλέτα έναντι του sRGB.

     

    Η φωτεινότητα φτάνει τα 1000 nits, σχεδόν τριπλάσια έναντι μιας συνηθισμένης οθόνης, ενώ η εξαιρετική αντίθεση η οποία επιτρέπει ιδιαίτερα έντονο λευκό, όσο και βαθύ μαύρο, είναι αποτέλεσμα της χρήσης 512 LEDs για το backlight, τα οποία λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους.

     

    5935c2c8a359f_ASUSROGSwiftPG35VQ-2.jpg

     

    Η νέα ROG Swift PG35VQ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους, σύμφωνα με σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Nvidia.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.