Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Samsung: Αναμένει πωλήσεις 45 εκατομμυρίων Galaxy S6 smartphones φέτος

    Ωστόσο η Deutsche Bank, που δραστηριοποιείται στο τραπεζικό τομέα, αναθεωρεί τις προβλέψεις αυτές, εκτιμώντας ότι ο αριθμός συσκευών που θα καταφέρει να διαθέσει η εταιρεία θα φθάσει μόλις τα 45 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2015.

     

    Αν και ο αριθμός αυτός, είναι αρκετά σεβαστός για πολλές εταιρείες του χώρου, για την Samsung όμως δεν είναι αρκετός. Το Galaxy S4 ήταν το πιο επιτυχημένο smartphone από πλευράς πωλήσεων μέχρι σήμερα. Ο αριθμός των 45 εκατομμυρίων που ελπίζει να διαθέσει από Galaxy S6 και S6 Edge συσκευές, είναι ο ίδιος με αυτόν ενός παλαιότερου Flagship, δυο χρόνια πριν.

     

    Στο Galaxy S5 ασκήθηκε έντονη κριτική, καθώς με δυσκολία διέθετε συσκευές. Η κυριότερη αιτία, ήταν το γεγονός ότι οι χρήστες είχαν κουραστεί από την αναπαραγωγή του ίδιου πλαστικού design. Μάλιστα η αποτυχία αυτή είχε συνέπειες που έφθαναν και μέχρι τα ανώτερα στελέχη, κάνοντας πολλά από αυτά να αποχωρήσουν, ενώ ο JK Shin διατηρήθηκε.

     


    2015 06 22 image 24


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.