Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    SanDisk: Παρουσιάζει τη νέα κάρτα microSD των 200GB σε προσιτή τιμή

    Στην έκθεση Mobile World Congress το 2015 τον περασμένο Μάρτιο, η SanDisk τόνιζε ότι η κυκλοφορία μιας κάρτας microSD με χωρητικότητες 200GB είναι απολύτως πιθανή και εφικτή τονίζοντας μάλιστα ότι η πρώτη κάρτα ίσως κάνει το ντεμπούτο της το δεύτερο τρίμηνο του 2015. Λίγο πριν τελειώσει το δεύτερο τρίμηνο του έτους και εισέλθουμε στο τρίτο η SanDisk φαίνεται ότι κράτησε το λόγο της και ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Class 10 Ultra 200GB microSDXC και μάλιστα σε τιμή αρκετά μικρότερη από αυτή που αναμενόταν.

     

    Τον Μάρτιο η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι η κάρτα θα κυκλοφορήσει με τιμή περίπου στα 400 δολάρια αλλά είναι ήδη διαθέσιμη στο Amazon στα 239 δολάρια. Πράγματι, η τιμή αυτή δεν αποτελεί έκπτωση αλλά είναι η τιμή πώλησης του προϊόντος Ωστόσο και με αυτή την τιμή, η κάρτα είναι κατά τρεις φορές ακριβότερη από την έκδοση των 128GB που φθάνει τα $78.99 .

     

    Πολλοί, δύσκολα αιτιολογούν αυτήν την υψηλή τιμή για τα επιπλέον 72GB αλλά καλό είναι να υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.