Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    SSDs: Πτώσεις τιμών και αύξηση χωρητικοτήτων οι τάσεις τα επόμενα δυο χρόνια

    Η μειωμένη χωρητικότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή, αποθάρρυναν πολλούς να επενδύσουν ένα ποσό και να προβούν στην αγορά ενός τέτοιου δίσκου, αλλά οι αλματώδεις εξελίξεις, τείνουν να καταστήσουν τα συγκεκριμένα προβλήματα παρελθόν.

     

    Μάλιστα η έρευνα κάνει λόγο φέτος ότι οι SSDs θα πλησιάσουν σε χωρητικότητες τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους, ενώ μέσα στο 2016 θα τους ξεπεράσουν. Μάλιστα προβλέπει ότι ο πρώτος 30TB SSD ίσως γίνει πραγματικότητα το 2018. Από την άλλη μεριά, οι τιμές τους παρουσίαζαν μια κάθετη πτώση πέρυσι ενώ μέχρι το 2016 υπολογίζεται ότι η διαφορά τιμών μεταξύ SSD και συμβατικών θα είναι αμελητέα.

     

    Είναι γεγονός ότι το SSD drive, γίνεται στις μέρες μας ένα αρκετά δημοφιλές μέσο αναβάθμισης. Οι μικροί χρόνοι εκκίνησης αλλά και φόρτωσης μεταξύ των διάφορων levels για τους gamers είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Φυσικά οι σκληροί δίσκοι θα μας συνοδεύουν αρκετά χρόνια ακόμα, αλλά όπως κάθε πεπερασμένη τεχνολογία έτσι και ο HDD θα αντικατασταθεί κάποτε από κάτι καινούργιο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.