Jump to content



  • pol77
    pol77

    SSD@Work & Giveaway

    gallery_33152_1016_11421.png


    Η τεχνολογία των οδηγών σταθερής κατάστασης είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, φέρνοντας συνεχώς εξελίξεις αλλά και μειώσεις τιμών. Έτσι, ενώ οι SSD συνεχώς βελτιώνονται, παράλληλα οι τιμές τους γίνονται όλο και πιο προσιτές. Αυτό σε συνδυασμό με τη σημαντική αναβάθμιση της εμπειρίας χρήσης που προσφέρουν, τους κάνει πλέον ιδιαίτερα ελκυστικούς.

     

    Ε, και μια και είναι και οι γιορτές και έπεσε και το δώρο για όσους ακόμη το παίρνουν, αρκετοί που δεν είναι ακόμη κοινωνοί της εμπειρίας που προσφέρει ένας SSD ίσως να σκέφτονται να γίνουν. Αλλιώς, θα έπρεπε να το σκέφτονται!

     

    Όσοι γνωρίζουν την τεχνολογία των SSD ξέρουν σίγουρα ότι τα drives αυτά χαρακτηρίζονται από ένα μέγιστο αριθμό εγγραφών ανά κελί μνήμης που καθορίζει και τη διάρκεια ζωής τους. Ή πιο απλά, το κάθε drive μπορεί να γράψει συγκεκριμένο αριθμό δεδομένων πριν "χαλάσει". Αυτός ο αριθμός μετριέται σε TB (tera-bytes) εγγραφών ή αλλιώς σε TBW (tera-bytes written). Όπως είναι φυσικό, όλοι θέλουμε να είναι αυτός ο αριθμός όσο το δυνατόν μεγαλύτερος για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Αλλά πόσο σημαντικό είναι τελικά αυτό το χαρακτηριστικό; Είναι κάτι που πράγματι πρέπει να μας απασχολεί ή οι αντοχές των SSD πλέον είναι τόσο μεγάλες που μέχρι να εξαντληθούν θα έχει προ πολλού αλλαχτεί το drive ως πεπαλαιωμένο; Είναι οι SSD μια βιώσιμη λύση στο χώρο εργασίας, όπου οι απαιτήσεις και η χρήση είναι πιο σκληρές;

     


    Συνεχίστε την ανάγνωση

    εδώ

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.