Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι κάμερες Surface Pro X της Microsoft σταμάτησαν να λειτουργούν

      Οι κάτοχοι του Surface Pro X δυσκολεύονται να συνδεθούν σε βιντεοκλήσεις αυτή τη βδομάδα

    Οι κάτοχοι του Surface Pro X αναφέρουν ότι οι κάμερες των συσκευών τους σταμάτησαν να λειτουργούν αυτή την εβδομάδα. Οι χρήστες του Reddit και οι αναρτήσεις στα φόρουμ υποστήριξης της Microsoft αναφέρουν ότι οι κάμερες στα μοντέλα Surface Pro X σταμάτησαν να λειτουργούν χθες και ότι η επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης δεν έχει διορθώσει το πρόβλημα.

    Το The Verge επιβεβαίωσε το πρόβλημα της κάμερας σε μια μονάδα Surface Pro X, με τα Windows να εμφανίζουν το σφάλμα "0xA00F4271<MediaCaptureFailedEvent> (0x80004005)" όταν γίνεται προσπάθεια για την χρήση της εφαρμογής της κάμερας.

     

    surfaceprox.webp


    Το Surface Pro X είναι η ναυαρχίδα της Microsoft, σχεδιασμένο για τη βελτιστοποίηση της διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την υποστήριξη εφαρμογών. Δεν είναι άμεσα σαφές τι προκάλεσε αυτά τα προβλήματα της κάμερας, αλλά υπάρχει μια λύση που υποδηλώνει ότι το πρόβλημα μπορεί να σχετίζεται με ένα ληγμένο πιστοποιητικό ασφαλείας στα Windows.

    Οι ιδιοκτήτες του Surface Pro X εντόπισαν ότι αν γυρίσουν την ημερομηνία του συστήματος του τάμπλετ πίσω στις 22 Μαΐου η κάμερα λειτουργεί ξανά

    Η παράκαμψη μπορεί να είναι αποτελεσματική, αλλά η ανακύκλωση της ημερομηνίας του συστήματος προς τα πίσω μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τον έλεγχο ταυτότητας σε ορισμένους ιστότοπους και υπηρεσίες, οπότε αυτή είναι μόνο μια προσωρινή λύση μέχρι η Microsoft να αντιμετωπίσει τη βασική αιτία.

    Τα προβλήματα έρχονται εν μέσω του συνεδρίου προγραμματιστών Build της Microsoft, όπου ο γίγαντας λογισμικού παρουσίασε βελτιώσεις για τα Windows 11 και έναν νέο βοηθό Copilot με τεχνητή νοημοσύνη. Η Microsoft πρόκειται μάλιστα να κυκλοφορήσει σήμερα μια νέα ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 με βελτιώσεις για συσκευές όπως το Surface Pro X, ενώ η εταιρεία συζήτησε τα σχέδιά της για τη βελτίωση των εμπειριών AI που βασίζονται στο Arm.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Tom Warren / Vjeran Pavic / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.