Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Toν Ιούνιο σημειώθηκαν οι υψηλότερες πωλήσεις της δεκαετίας για τα προϊόντα παιχνιδιών λόγω του Covid-19

    Σύμφωνα με αναφορές αρμόδιων φορέων στις HΠΑ, o τζίρος για προϊόντα gaming που σημειώθηκε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους ξεπέρασε οποιαδήποτε άλλη καταγραφή από το 2010 και μετά. Δεν προκαλεί έκπληξη μια τέτοια παρατήρηση, καθώς πολύς κόσμος ακόμα δεν μπορεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του λόγω της πανδημίας Covid-19. 

     

    Οι πολίτες των HΠΑ ξόδεψαν, τον Ιούνιο, 6,6 δισ. δολάρια σε hardware, software και αξεσουάρ που σχετίζονται με το gaming. Το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ από το 2010 και ύστερα. Συγκρίνοντας τον Ιούνιο του 2019 σε σχέση με τον Ιούνιο του 2020, ο τζίρος για το gaming ανέβηκε κατά 26%.

     

     

    Αναλύοντας περισσότερο τα δεδομένα αυτά, προκύπτει ότι οι αγορές μόνο για gaming software ανέβηκαν κατά 49% φτάνοντας τα 570 εκ. δολάρια. Το κορυφαίο σε πωλήσεις παιχνίδι για τον Ιούνιο ήταν το "The Last of Us: Part II". To παιχνίδι άμεσα έγινε το τρίτο με τις περισσότερες πωλήσεις του 2020 και το όγδοο υπολογίζοντας τις πωλήσεις των τελευταίων 12 μηνών. Για να φτάσει αυτά τα νούμερα πωλήσεων, πέτυχε τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε έναν μήνα σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον τίτλο του 2020. Ήταν επίσης η δεύτερη σε μέγεθος κυκλοφορία της Sony, όλων των εποχών, μετά το Spider Man της Marvel, το 2018.

     

     

    O τζίρος γύρω από τα προϊόντα gaming είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αυξηθεί και άλλο, δεδομένων των νέων παιχνιδομηχανών που θα κυκλοφορήσουν Sony και Microsoft προς το τέλος του έτους. Η κυκλοφορία των PS5 και Xbox Series X σχεδόν εγγυάται ότι η τρέχουσα χρονιά θα είναι μία από τις καλύτερες για το gaming. Η Microsoft ήδη τερμάτισε την παραγωγή των Xbox One S-All Digital Edition και Xbox One X, καθώς ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Xbox Series X.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.