Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To αφεντικό της Microsoft μας προετοιμάζει για "την επόμενη γενιά Windows" που έρχεται "πολύ σύντομα"

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella μας προϊδέασε στο Build Conference για "μια επικείμενη ανακοίνωση" της "επόμενης γενιάς των Windows". Ο Nadella είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε νέα σχετικά με μια ανανεωμένη εμπειρία των Windows που στοχεύει να είναι "μία από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις στα Windows της τελευταίας δεκαετίας για να ξεκλειδώσει μεγαλύτερες οικονομικές ευκαιρίες για προγραμματιστές και δημιουργούς". Δεν υπήρχε καμία λέξη σχετικά με το πότε μπορούμε να περιμένουμε μια τέτοια ανακοίνωση ή ακόμη και την διαθέσιμη ανάπτυξη μιας τέτοιας έκδοσης των παραθύρων, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του Build Conference,, είναι λογικό ότι στην πραγματικότητα δεν θα ακούσουμε γι 'αυτό μέχρι το τέλος του συνεδρίου.

     

    Αναμένεται ότι αυτή η "επόμενη γενιά των Windows" έρχεται με μια ανανεωμένη εμπειρία στο Store των Windows, για την οποία ήδη γνωρίζουμε ότι η Microsoft έδωσε προτεραιότητα πρόσφατα. Ταυτόχρονα, η νέα έκδοση των παραθύρων θα μπορούσε να διαθέτει μια ριζική νέα αισθητική επανασχεδιασμένης διεπαφής. Ό, τι και αν περιλαμβάνει αυτή η ενημέρωση, σύμφωνα με τον Satya Nadella, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=OCHN00stj2o

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.