Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To νέο benchmark της Unigine απορρίφθηκε από το Steam

    Το Superposition, το νέο benchmark της Unigine, το οποίο αναμενόταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016 αλλά καθυστέρησε, δεν έγινε δεκτό στη λίστα των προγραμμάτων που διανέμονται μέσω του Steam. 

     

    pic02.jpg   pic01.jpg

     

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Steam, το Superposition δεν είναι κατάλληλο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα Greenlight του Steam, στο οποίο εντάσσονται όλα τα προγράμματα και τα παιχνίδια, τα οποία προορίζονται για διανομή μέσω της πλατφόρμας του Steam, παρόλο που οι χρήστες του Steam το είχαν ψηφίσει και είχε καταλάβει την πρώτη θέση, κάτι πολύ δύσκολο αν αναλογιστούμε τον αριθμό των παιχνιδιών που υποβάλλονται κάθε μέρα.

     

    cover612.jpg


    Η Unigine είναι μία εταιρία η οποία τυγχάνει ευρείας αποδοχής σε όσους χρησιμοποιούν benchmarks, αφού τα προγράμματά της καταφέρνουν να γονατίζουν και τα πιο ισχυρά συστήματα, ενώ παράλληλα αποτελείται από πολύ όμορφα γραφικά. Το πιο γνωστό της benchmark είναι το Heaven το οποίο πρώτο ενσωμάτωσε το tessellation, με χαρακτηριστικό το άγαλμα ενός δράκου να εμφανίζεται διαφορετικό ανάλογα με τις ρυθμίσεις που εισάγει ο χρήστης.

     

    screenshot1.jpg


    Το Superposition, θα κυκλοφορήσει σύντομα σε εκδόσεις για Windows και για Linux και θα είναι βασισμένο στη νέα Unigine 2 Engine, η οποία θα υποστηρίζει το DirectX 12, το OpenGL 4.5 και νεώτερο, και θα έχει και ένα VR mode συμβατό με τα δύο πιο δημοφιλή συστήματα, το Oculus Rift και το HTC Vive. Το Superposition benchmark θα διαθέτει και ένα stress test για την κάρτα γραφικών το οποίο θα δοκιμάζει τη σταθερότητά της σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και τις δυνατότητες της ψύξης της. 

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.