Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Assassin's Creed Valhalla γίνεται "χρυσό" καθώς πλησιάζουμε στη 10η Νοεμβρίου, ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας

    Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το δικό σας θρύλο των Βίκινγκ, από τις ακτές της Νορβηγίας μέχρι τα χωράφια της Αγγλίας; Μέσω του λογαριασμού στο Twitter για το Assassin’s Creed ανακοινώθηκε ότι το Assassin’s Creed Valhalla έχει γίνει χρυσό, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγωγή του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί και μπορεί να αποτυπωθεί σε ψηφιακούς δίσκους και ψηφιακά καταστήματα. Θα ακολουθήσει μια σύντομη ανακεφαλαίωση για όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Assassin’s Creed Valhalla για να σας προετοιμάσουμε για μια περιπέτεια των Βίκινγκ στις 10 Νοεμβρίου.

     

    Τον Ιούλιο, πήραμε μια γεύση 30 λεπτών από τον νέο τίτλο Assassin’s Creed και παρόλο που ήταν ένα έργο σε εξέλιξη, όσα είδαμε ήταν αρκετά ενδιαφέροντα. Οι gamers ενθουσιάστηκαν με το παιχνίδι καθώς περίμεναν περισσότερες πληροφορίες περίπου αυτήν την περίοδο. Μετά τη διαρροή, η Ubisoft μπόρεσε να επιδείξει το παιχνίδι στην εκδήλωση Ubisoft Forward επίσημα. Από αυτό το γεγονός, εμφανίστηκε ένα επίσημο trailer και ο ενθουσιασμός για το παιχνίδι κορυφώθηκε.

     

     

    Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Ubisoft για το Assassin’s Creed Valhalla, αυτός ο τίτλος είναι ένα «παιχνίδι ανοιχτού κόσμου σκοτεινών εποχών» με επιδρομές, «σπλαχνική μάχη», οικισμούς και πολλά άλλα. Οι παίκτες μπορούν παίξουν ως «Eivor», ένας ισχυρός εισβολέας των Βίκινγκ και να οδηγήσουν τη φυλή τους από τις σκληρές ακτές της Νορβηγίας σε μια νέα πατρίδα, μέσα στα καταπράσινα χωράφια της Αγγλίας του 9ου αιώνα. Μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον εκτεταμένο κόσμο σε Xbox, PlayStation και PC. Για να τρέξετε το παιχνίδι φαίνεται ότι θα χρειαστείτε αρκετά ισχυρό PC, ωστόσο, η Ubisoft έχει επίσης παράσχει μια λίστα προδιαγραφών υπολογιστή για διαφορετικές αναλύσεις και καρέ.

     

    large.big_SystemSpecs.jpg

     

    Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για την επίσημη κυκλοφορία στις 10 Νοεμβρίου. Ίσως προλαβαίνετε και για τις... απαραίτητες αναβαθμίσεις ?

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.