Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Call of Duty: Warzone έφτασε τα 85 εκατομμύρια παίκτες σε έναν χρόνο

    Πριν λίγες ώρες, η Activision επιβεβαίωσε ορισμένα εντυπωσιακά στατιστικά για το Call of Duty. Το franchise έχει πετύχει, μέχρι σήμερα, πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις και micro transactions, και το Warzone έχει φτάσει τα 85 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες. Χρειάστηκαν 269 ημέρες (ή περίπου 9 μήνες) για να φτάσει το Warzone το ορόσημο των 85 εκατομμύρια παικτών.

     

    large.76586_785_call-of-duty-warzone-hits-80-million-players-in-less-than-year_full.png

     

    Το Warzone παραμένει ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του νέου επιχειρηματικού μοντέλου της Activision. Είναι, πλέον, ο συνδετικός κρίκος για όλα τα κύρια παιχνίδια Call of Duty τώρα και στο μέλλον, προσφέροντας ένα σημείο εισόδου δωρεάν για παιχνίδι με cross-progression, cross-saves και cross-play. Το πιο σημαντικό, το Warzone είναι επίσης ένας άλλος τρόπος για micro transactions που αποφέρουν έσοδα στην Activision.

     

    Αυτήν τη στιγμή, το Call of Duty franchise διαθέτει τέσσερα σημεία πρόσβασης και παιχνιδιού που δημιουργούν έσοδα: δύο premium console/PC games, το CoD Mobile και το Warzone. Όλα αυτά αποτελούν μέρος του νέου επιχειρηματικού σχεδίου τεσσάρων τμημάτων της Activision.

     

    Η Activision σημειώνει, επίσης, ότι πάνω από 200 εκατομμύρια άτομα έπαιξαν παιχνίδια Call of Duty το 2020, και οι συνολικοί MAUs (Monthly Active Users) για το τρίτο τρίμηνο έφτασαν τα 100 εκατομμύρια. Οι συνολικές ώρες που παίζονται στα παιχνίδια Call of Duty έχουν αυξηθεί κατά 700% σε σχέση με πέρυσι, οι παίκτες Modern Warfare / Warzone έχουν αυξηθεί 10 φορές και το Call of Duty Mobile έχει ληφθεί 300 εκατομμύρια φορές.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.