Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To Discord επαναπροσδιορίζεται για να προσελκύσει ευρύτερο κοινό πέραν της gaming κοινότητας

    To Discord ξεκινά μια νέα καμπάνια με τίτλο "Your Place to Talk", επαναπροσδιορίζοντας το κοινό στον οποίο απευθύνεται η υπηρεσία, ώστε να προσελκύσει και χρήστες εκτός της gaming κοινότητας. Η κεντρική σελίδα της υπηρεσίας επανασχεδιάστηκε ώστε να δοθεί έμφαση και περιπτώσεις χρήσης όπως "σχολικές ομάδες, gaming groups ή την παγκόσμια κοινότητα τέχνης". Επίσης στην κεντρική σελίδα βρίσκεται πλέον το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας "Your Place to Talk".

     

    Οι αλλαγές στην πλατφόρμα (που διατίθεται για Windows, Linux, Mac, Android, iOS, web κτλ) περιλαμβάνουν τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εγγραφής, την απλοποίηση της δημιουργίας server με έτοιμα πρότυπα και 200% αύξηση της διαθέσιμης χωρητικότητας audio/video. Επίσης προγραμματίζεται τα αστεία και οι αναφορές εντός της εφαρμογής να είναι λιγότερο προσανατολισμένα στο gaming, κάτι που ίσως δεν αρέσει σε κάποιους. Τέλος, το πρόσφατο Discord Safety Center αποτελεί ένα σημαντικό σημείο της μεταμόρφωσης, το οποίο βοηθά να βελτιωθεί η διαφάνεια και να μειωθεί η πιθανότητα κακόβουλης χρήσης της υπηρεσίας.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.