Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Elite Dangerous διατίθεται δωρεάν στο Epic Games Store, για λίγες μέρες

    Το Elite Dangerous είναι το απόλυτο, πολλαπλών παικτών, παιχνίδι εξερεύνησης του διαστήματος. Ο γαλαξίας μας απεικονίζεται σε ρεαλιστική  κλίμακα 1:1, ενώ η αφήγηση είναι εξελισσόμενη ανάλογα με την αλληλεπίδραση των παικτών στο σύμπαν.

     

    Ξεκινώντας με μόνο ένα μικρό αστρόπλοιο και λίγες πιστώσεις, οι παίκτες κάνουν ό, τι χρειάζεται προκειμένου να κερδίσουν την ικανότητα, τη γνώση, τον πλούτο και τη δύναμη, για να επιβιώσουν σε έναν φουτουριστικό γαλαξία και να σταθούν ανάμεσα στις τάξεις της εμβληματικής Elite. Σε μια εποχή γαλαξιακών υπερδυνάμεων και διαστρικού πολέμου, η ιστορία κάθε παίκτη επηρεάζει τη μοναδική συνδεδεμένη εμπειρία παιχνιδιού και την μαεστρικά υλοποιημένη εξελισσόμενη αφήγηση. Οι κυβερνήσεις πέφτουν, οι μάχες χάνονται και κερδίζονται, τα σύνορα της ανθρωπότητας αναδιαμορφώνονται, όλα με τις ενέργειες των παικτών.

     

    Το Elite Dangerous πωλείται έναντι 24,99$, αλλά αυτές τις μέρες είναι δωρεάν διαθέσιμο στο Epic Games Store, μέχρι τις 26 Νοεμβρίου. Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.