Jump to content


  • miriam87
    miriam87

    To Facebook θα προσθέσει το κουμπί Δεν Μου Αρέσει

    23700 81b52a4e 945 556

     


    Το social network , όσον αφορά αυτό ,είχε πει πως το κουμπί Δεν Μου Αρέσει θα είχε "αρνητική επίπτωση" στην εμπειρία των χρηστών . Επίσης , το Facebook είχε πει πως το κομμάτι των σχολίων είναι ένας "ενεργός δίαυλος για την αναφορά αρνητικού feedback".

     

    Ο Zuckerberg λέει πως το κουμπί Δεν Μου Αρέσει δεν θα λειτουργεί όπως νομίζουμε. Αντί να χρησιμοποιηθεί για να καταψηφίσει μία ανάρτηση , το κουμπί θα είναι εκεί για να εκφράζει συμπαράσταση.

     


    23700 48d07438

    23700 a13dab80 318 179

     


    Δεν είναι όλες οι στιγμές καλές. Αν μοιραστείς κάτι που είναι δυσάρεστο όπως η κρίση προσφύγων που σε αγγίζει ή η απώλεια κάποιου ατόμου της οικογένειάς σου , ίσως να μην είναι όμορφο να βάλει κάποιος Μου Αρέσει σε εκείνη την ανάρτηση...Πιστεύω πως είναι σημαντικό να δώσουμε στον κόσμο περισσότερες επιλογές από το Μου Αρέσει.

     

    - Zuckerberg

     


    23700 52a3682e

     


    Αν το κουμπί Δεν Μου Αρέσει χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο , τα "δεν μου αρέσει" δεν θα έχουν αρνητική επίπτωση στην θέση μιάς ανάρτησης


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.