Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To FBI συνέλαβε τον υπεύθυνο για τη διαρροή της ταινίας  "The Revenant"

    Παράλληλα με την είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου, για την κατάκτηση του χρυσού αγαλματιδίου για τον πρώτο ανδρικό ρόλο από τον Leonardo DiCaprio για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία "The Revenant", ανακοινώθηκε από το FBI, η σύλληψη του υπευθύνου για την διαρροή της ταινίας αυτής σε πειρατικές ιστοσελίδες.

     

    Ο υπάλληλος παραγωγής της εκπομπής "Dr. Phil", συμφώνησε να δηλώσει ένοχος για την κατηγορία αυτή, σύμφωνα με την οποία ανέβασε την ταινία σε μία  BitTorrent ιστοσελίδα όπου κατέβηκε πάνω από ένα εκατομμύριο φορές. Σύμφωνα με την ομολογία του, οι ταινίες "Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία" και  "The Revenant" ήρθαν στην κατοχή του στα μέσα Δεκεμβρίου . Όπως δήλωσε ο William Kyle Morarity, πήρε τα DVD screnners (αντίγραφα των ταινιών τα οποία προορίζονται για δημοσιογράφους και κριτικούς) των ταινιών χωρίς εξουσιοδότηση ενώ εργαζόταν σε μία τηλεοπτική παραγωγή σε studio στο Hollywood. Ο Morarity αντέγραψε τις ταινίες σε ένα USB και τις μετέφερε σπίτι του.

     

    the-revenant-the-peanuts-movie-split.jpg

     

    Ενώ τα αρχεία του δικαστηρίου δεν ανέφεραν που εργαζόταν ο Morarity, έγινε γνωστό ότι εργαζόταν στη δημοφιλή εκπομπή “Dr. Phil”. Ο Morarity, 31 ετών και πατέρας δύο παιδιών δήλωσε ότι ανέβασε τις ταινίες στην ιστοσελίδα Pass the Popcorn από το σπίτι του στο Los Angeles County.

    Χάρις τον Morarity, η ταινία  “The Revenant" ήταν διαθέσιμη για κατέβασμα, εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους.

     

    Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι τα διαφυγόντα κέρδη της Twentieth Century Fox, της εταιρίας που έχει τα δικαιώματα διανομής της ταινίας, ανέρχονται σε 1.12 εκατομμύρια δολάρια. Η ανώτατη ποινή για το αδίκημα αυτό σύμφωνα με τους νόμους των Η.Π.Α. για την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι τα τρία χρόνια.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.