Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To Pac-Man γιορτάζει τα 40 του χρόνια και η Namco κυκλοφορεί το παιχνίδι στο Twitch

    Η εταιρεία που δημιούργησε το Pac-Man, Bandai Namco, γιορτάζει τα 40 χρόνια του Pac-Man ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Twitch. Δεν είναι ακόμα σαφές πότε το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο.

     

    Στο Pac-Man Live Studio, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν το κλασικό παιχνίδι του 1980, όπου ο Pac-Man πρέπει να φάει όλες τις τελείες της πίστας ενώ τον κυνηγούν τέσσερα πολύχρωμα φαντάσματα.

     

    Τα high scores δεν θα είναι περιορισμένα μόνο στους παίκτες που παίζουν εκείνη την ώρα το παιχνίδι, όπως συνέβαινε στο κλασικό arcade στα "ουφάδικα". Καθώς το παιχνίδι θα είναι on-line, ο καθένας θα μπορεί να συναγωνιστεί για την πρώτη θέση. Το Pac-Man Live Studio θα διαθέτει και team mode, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να συνεργάζονται για να προχωρήσουν το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Εφόσον ο ένας παίκτης συνεχίζει να έχει ζωές, ο επόμενος μπορεί να συνεχίσει στην επόμενη πίστα κ.ο.κ. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τους δικούς τους λαβύρινθους με τους οποίους θα μπορούν να παίξουν άλλοι παίκτες.

     

    Pac_flyer.png

     

    Το Pac-Man δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στις 22 Μαΐου 1980 με το όνομα Puck-Man. Δύο μήνες αργότερα το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και αργότερα στον υπόλοιπο κόσμο. 100.000 arcades πουλήθηκαν μέσα σε έναν χρόνο, Στα 6 χρόνια που ακολούθησαν, ο αριθμός αυτός ανήλθε στις 300.000.

     

    Περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Twich μπορείτε να βρείτε εδώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.