Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    To smart flash drive της Team Group, το M152, επιλέγεται ως υποψήφιο για το Best Choice Award στην Computex 2015

    Υπάρχουν 400 υποψήφια προϊόντα για το Computex 2015 Best Choice Award και μία επιλεγμένη ομάδα κριτών θα επιλέξει το καλύτερο προϊόν βάσει τριών βασικών παραμέτρων : την μοναδικότητα των λειτουργιών, την καινοτομία και την δυνατότητά του να πετύχει στην αγορά.

     

    Ο Danny Hsia, γενικός διευθυντής της Team Group δήλωσε: "Στην εποχή της τεχνολογίας των κινητών συσκευών η TeamGroup συνεχώς επικεντρώνεται σε εφαρμογές αποθήκευσης και καθημερινής τεχνολογίας. Μας τιμάει η αναγνώριση από τους κριτές για αυτή την υποψηφιότητα. Επίσης σημαίνει ότι προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση."

     

    Το Μ152 smart flash drive δεν είναι μόνο ένα USB flash drive, αλλά με το συνδυασμό υλικού και λογισμικού επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται στιγμιαία, αρχεία από τον υπολογιστή τους και τα smartphones μέσω του τοπικού δικτύου τους. Επιπλέον με την ενσωματωμένη εφαρμογή που διαθέτει μπορεί να αναπαραγάγει την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου στην οθόνη ενός υπολογιστή. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές και στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία Multimedia με φίλους και συνεργάτες έυκολα και γρήγορα.

     

    Η Team Group θα εκθέσει το Μ152 και τις εφαρμογές του στην Computex 2015. Θα εκτεθεί επίσης και η πλήρης σειρά μνημών, περιφερειακά και λύσεις αποθήκευσης για κινητές συσκευές.

     


    m152


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.