Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Steam δίνει αποζημίωση για το Batman: Arkham Knight

    Το Arkham Knight αποσύρθηκε από το Steam αμέσως μετά την κυκλοφορία του τον Ιούνιο, όπως σας είχαμε ενημερώσει τότε, λόγω των προβλημάτων σταθερότητας που παρουσίαζε. Το παιχνίδι επανακυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα με υποσχέσεις για βελτιώσεις σε αυτόν το τομέα.

     

    Η νέα του αυτή κυκλοφορία με μειωμένη τιμή στα 49 δολάρια αντί των 59 δολαρίων της αρχικής τιμής, αντιμετώπισε ακόμα μεγαλύτερες επικρίσεις για την μη αντιμετώπιση των προβλημάτων του παιχνιδιού.

     

    Το Steam αποζημιώνει όσους αγόρασαν το παιχνίδι και έχουν διορία μέχρι και το Δεκέμβριο του 2015. Αυτό καλύπτει όσους αγόρασαν το παιχνίδι στο Steam και όχι όσους το πήραν δωρεάν με κάποιο προϊόν της NVIDIA. Πολύ πιθανόν είναι, όσοι αγόρασαν το πραγματικό δισκάκι του παιχνιδιού, να μην δικαιούνται την αποζημίωση, αφού το παιχνίδι πωλείται κατευθείαν από τον εκδότη και το Steam παίζει τον ρόλο της DRM πλατφόρμας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.