Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To Total War: Shogun 2 είναι διαθέσιμο δωρεάν από το Steam για να το κρατήσετε για πάντα! Ισχύει μέχρι 1η Μαΐου.

    Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσφορά του Steam, για τις μέρες της πανδημίας COVID-19, είναι η δυνατότητα να αποκτήσετε το Total War: Shogun 2 και να το κρατήσετε στη βιβλιοθήκη σας για πάντα, με την προϋπόθεση ότι θα το πράξετε μέχρι την 1η Μαΐου. 

     

     

    Το Shogun 2 είναι μεν 9 ετών παιχνίδι, αλλά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ιστορικά παιχνίδια της σειράς Total War, με ιδανικό μέγεθος χαρτών που δεν απαιτούν εκατοντάδες ώρες για να τους κατακτήσεις. Όπως όλα τα Total War παιχνίδια, το συγκεκριμένο βασίζεται σε μεγάλης κλίμακας μάχες σε πραγματικό χρόνο και ένα επιπρόσθετο επίπεδο turn-based για την ανάπτυξη του πολιτισμού. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού από την Creative Assembly φαίνεται να έχει επηρεαστεί από τα ιστορικά γεγονότα της εποχής που αναφέρεται το παιχνίδι και από ιστορίες πίστης και ανδρείας που είναι "σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθούν", σαν αυτές που βλέπουμε σε ταινίες και σειρές ιαπωνικής παραγωγής ξανά και ξανά.

     

    Στο παιχνίδι υπάρχουν 9 φυλές για να διαλέξει ο παίκτης, κάθε μία με τη δικιά της ιστορία και χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με τη φυλή, ο παίκτης ξεκινάει σε διαφορετικό σημείο του χάρτη και απολαμβάνει διαφορατικά bonuses. Οι διαφορές μεταξύ των φυλών είναι, όμως, μικρές, καθώς όλες αποτελούν μέρος του ίδιου πολιτισμού και αναπτύσσονται με περίπου την ίδια ταχύτητα. Επίσης, επειδή ο χάρτης εκτείνεται σε μία χώρα μόνο, η επίβλεψη των πόλεων του παίκτη, των εμπορικών γραμμών και του στρατού που βαδίζει προς την επόμενη μεγάλη μάχη είναι όλα πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άλλα Total War παιχνίδια που εκτείνονται σε διάφορες ηπείρους.

     

    Για όλα αυτά, καθώς και για πολλά περισσότερα στοιχεία του βάθους του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε το επικαιροποιημένο review που ακολουθεί:

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.