Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Watch Dogs 2 θα διατεθεί δωρεάν σε όσους παρακολουθήσουν διαδικτυακά την εκδήλωση Ubisoft Forward

    Η Ubisoft θα χαρίσει το Watch Dogs 2 για PC κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Ubisoft Forward που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αποκαλυφθούν πολλές πληροφορίες και ειδήσεις σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρείας, όπως τα  Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion και Hyper Scape.

     

    Όσοι επιθυμούν να κερδίσουν δωρεάν το παιχνίδι, απλά θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους στο Uplay (αν δεν έχετε, ευκαιρία να δημιουργήσετε) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η ώρα έναρξης είναι 12pm PT / 11pm CEST / 10pm BST.

     

    large.1822103609_WatchDogs2onPC.png

     

    Ανάμεσα στη συνεδρία live Trackmania που θα πραγματοποιηθεί και το τέλος της εκδήλωσης θα μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Watch Dogs 2. Η διάρκεια της εκδήλώσης θα είναι 45 λεπτά και η Ubisoft υπόσχεται ότι θα υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις πέρα από τις πληροφορίες για τα προαναφερόμενα παιχνίδια. Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Θα πρέπει να παρακολουθήσετε το show για να μάθετε. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε το trailer του Watch Dogs 2, για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι: 

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.