Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To World War Z διατίθεται δωρεάν στο Epic Games Store

    To συνεργατικό παιχνίδι βολών με ορδές απέθαντων, World War Z, προστέθηκε στο εβδομαδιαίο πακέτο δωρεάν παιχνιδιών του Epic Games Store, μαζί με τα Figment και Tormentor x Punisher. 

     

     

     

    Μπορείτε να αποκτήσετε το World War Z τώρα, επισκεπτόμενοι το Epic Games Store. Σύμφωνα με την κριτική του PC GAMER, πρόκειται για ένα παιχνίδι μέτριο που δεν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις, έχει όμως τις πολύ καλές του στιγμές και το μέγεθος των ορδών από απέθαντα πλάσματα είναι εντυπωσιακό.

     

    Στο review του PC GAMER αναφέρεται: "Κατά τη διάρκεια των γιγάντιων μαχών εναντίων ορδών από απέθαντα πλάσματα, όταν αυτά συναντούν εμπόδιο σε φράχτες ή τοίχους, στοιβάζονται, σκαρφαλώνουν το ένα πάνω στο άλλο και τελικά ξεπερνούν τα εμπόδια. Λάτρευα να βλέπω αυτές τις μάζες από απέθαντα. Πυροβολώντας τη βάση της στοίβας, προκαλείται η κατάρρευσή της όπως συμβαίνει σε μια ομάδα από cheerleaders που σχηματίζουν μια ανθρώπινη πυραμίδα, όταν κάποια κοπέλα αποτύχει να κρατήσει καλά τις άλλες..."

     

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.