Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    TPBClean: O όρμος των πειρατών γίνεται "ασφαλής για εργασία"

    Πολλά site με torrents έχουν μεγάλη απήχηση στον τομέα του πορνό, υπάρχει όμως και μια ομάδα ατόμων που προτιμούν να μην έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους περιεχόμενο, είτε σε διαφημίσεις είτε σε υλικό torrent. To TPBClean είναι ένα proxy του PirateBay, έχοντας αυτό στο νου. " Επιτέλους μπορείς να μπεις στο TPB με τη γιαγιά σου."

     

    Η κατηγορία ΧΧΧ είναι παραδοσιακά από τις μεγαλύτερες στο χώρο του Internet και των torrents, ενώ οι διαφημίσεις στο TPB είναι γεμάτες από τέτοιο υλικό. Παρότι αρκετοί βρίσκουν επιθυμητό αυτό το περιεχόμενο, δεν το εκτιμούν όλοι.

     

    Αυτό παρατήρησε ο "MrClean", ένας developer με αρκετή εμπειρία στα torrent proxy sites. Ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με το πρόβλημα όταν προσέλαβε κάποιους Ινδούς προγραμματιστές, οι οποίοι αρνήθηκαν να δουλέψουν σε sites που πρόβαλλαν ερωτικό περιεχόμενο.

    "Πάνω από το 50% αυτών με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή, αρνήθηκαν τη δουλειά όχι για λόγους που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά επειδή δεν ήθελαν να δουλέψουν σε ένα πρότζεκτ που θα προβάλλει περιεχόμενο για ενήλικες," λέει ο MrClean.

     

    Όπως φαίνεται, υπάρχει ανάγκη για ένα torrent site χωρίς πορνό, και έτσι γεννήθηκε απο τον MrClean η ιδέα του TPBClean proxy.

    "Αφού το ThePirateBay είναι ξανά το μεγαλύτερο torrent site, σκέφτηκα ότι θα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που θα εκτιμούσαν μια καθαρή έκδοση του,χωρίς πορνό","παρότι οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν θέμα αν δουν κάποιο στήθος, καθώς σερφάρουν στα TOP100, oι χρήστες του TPBClean θα έχουν μια πιο καθαρή εμπειρία"

     

    Όσοι ψάξουν για ερωτικό περιεχόμενο στο TPBClean θα λάβουν το εξής μήνυμα:"Όλα τα άσεμνα/18+ περιεχόμενα έχουν αφαιρεθεί :-)". Και όπως φαινεται έτσι ειναι:

     

    noxxx

     

    Ο MrClean επισημαίνει πως δε θέλει με αυτό τον τρόπο να βλάψει το TPB το οποίο υποστηρίζει, απλώς θέλει να βοηθήσει μια ομάδα ανθρώπων.

     

    granny


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.