Jump to content


  • yanni
    yanni

    Ultrastar He10, σκληρός δίσκος των 10TB από την HGST

    .
    Το νέο μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο και είναι επιπλέον το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως χωρητικότητας 10TB, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία PMR. Προσφέρει αυξημένη κατά 25% χωρητικότητας έναντι του προηγούμενου κορυφαίου μοντέλου της σειράς, το οποίο ήταν των 8TB, ενώ η χρήση Ήλιου αντί για αέρα, επιτρέπει έως και 56% χαμηλότερες καταναλώσεις έναντι των τυπικών δίσκων με αέρα. Επιπλέον το νέο μοντέλο Ultrastar He10 προσφέρει εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία με 2,5 εκατομμύρια ώρες MTBF. Θα διατίθεται τόσο με SATA 6Gbps σύνδεση όσο και με SAS 12Gbps. Θα καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύηση. Αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά φαίνονται στον παρακάτω πίνακα, με πιο εντυπωσιακό ίσως την κατανάλωση, η οποία δεν υπερβαίνει τα 7W στην περίπτωση του SATA μοντέλου.

     


    ultrastar he10


    hgst he10 04


    hgst he10 05


    hgst he10 02

     


    Τέλος, να αναφέρουμε ότι η HGST ανακοίνωσε ότι πλέον των τεσσάρων εκατομμυρίων σκληρών που αξιοποιούν την τεχνολογία HelioSeal έχουν ήδη αξιοποιηθεί σε μεγάλα datacenters, ενώ και η τιμή τους τείνει να πέσει στα επίπεδα αυτών που χρησιμοποιούν αέρα.

     


    hgst he10 01


    hgst he10 03


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.