Jump to content



  • yanni
    yanni

    Water 3.0 AIO σύστημα ψύξης με RGB φωτισμό από την Thermaltake

    .
    Το Water 3.0 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με RGB φωτισμό, την Water 3.0 Riing RGB 240 και Water 3.0 Riing RGB 360. Είναι σχεδιασμένο να ικανοποιήσει τις αυξημένες απαιτήσεις των απαιτητικών χρηστών και ταυτόχρονα να προσθέσει χρώμα εντός του κουτιού με των 256 χρωμάτων RGB φωτισμό του. Υπάρχουν 12 LEDs σε κάθε έναν από τους ανεμιστήρες υψηλής στατικής πίεσης της Thermaltake, οι οποίοι σχηματίζουν ένα χρωματικό δακτυλίδι, με τους ανεμιστήρες να είναι σχεδιασμένοι ειδικά για χρήση σε ψυγεία. Ο Χρωματισμός των LEDs μπορεί να ελεγχθεί μέσω ενός smart fan controller, ο οποίος επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ πέντε προφίλ. Τα δακτυλίδια μπορούν να έχουν σταθερό κόκκινο, μπλε, άσπρο ή πράσινο χρώμα ή να εναλλάσσουν κυκλικά ανάμεσα στα 256 χρώματα. Υπάρχει δυνατότητα play/pause η οποία επιτρέπει να επιλεγεί ένα από τα διαθέσιμα 256 χρώματα και να παραμείνει ο φωτισμός σταθερός σε αυτό, επιλογή η οποία απομνημονεύεται και διατηρείται ακόμα και μετά από κλείσιμο του συστήματος. Υπάρχει πάντως και επιλογή σβησίματος των LEDs.

     

    Water 3.0 Riing RGB 360


    Water 3.0 Riing RGB 240


    smart Fan controller riing

     

    Δεν υπάρχουτν πληροφορίες για τιμές ή διαθεσιμότητα. Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Water 3.0 Riing RGB 240 και Water 3.0 Riing RGB 360 μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες του κατασκευαστή στα παρακάτω links:
    Water 3.0 Riing RGB 240 - CL-W107-PL12SW-A
    Water 3.0 Riing RGB 360 - CL-W108-PL12SW-A

     

    Water 3.0 Riing RGB 360 system


    Water 3.0 Riing RGB 240 system


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.