Jump to content


  • jisr7
    jisr7

    Windows 10 Mobile: Έρχεται στα τέλη Σεπτεμβρίου

    Ένα slide από πρόσφατη παρουσίαση της εταιρείας σε έναν από τους συνεργάτες της, αποκαλύπτει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας εκδόσεων των Windows, μεταξύ αυτών και της έκδοσης Windows 10 Mobile. Σύμφωνα με το slide, το οποίο συμπεριλάβαμε παρακάτω, αναφέρεται ότι η enterprise και η consumer έκδοση των Windows 10 Mobile θα γίνει διαθέσιμη το επόμενο τρίμηνο, κάτι το οποίο σημαίνει μάλλον θα καταφθάσει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Όσοι από εσάς παρακολουθήσατε από κοντά τα στάδια ανάπτυξης του λειτουργικού, δεν θα σας εκπλήξει καθόλου η συγκεκριμένη ημερομηνία. Άλλωστε αυτή συνάδει πλήρως με το σύνηθες χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, ενώ θα της δώσει επιπλέον δυο μήνες χρονικό περιθώριο να διορθώσει τυχόν bugs και ατέλειες της mobile έκδοσης.

     

    Οι ημερομηνίες αυτές απευθύνονται σε OEMs και συνεργάτες και όχι απλούς καταναλωτές. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο ανάλογα με τον πάροχο και την χώρα.

     


    1 windows 10 mobile launch story


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.