Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft προσφέρει επιδιόρθωση για ζητήματα απόδοσης στα παιχνίδια στα Windows 11

      Η Microsoft μπλόκαρε τις ενημερώσεις σε χρήστες των Windows 11 λόγω ζητημάτων απόδοσης στα παιχνίδια

    Η Microsoft προσφέρει στους χρήστες των Windows 11 μια προεπισκόπηση μιας ενημέρωσης που διορθώνει ορισμένα προβλήματα απόδοσης gaming. Ο κατασκευαστής λογισμικού προειδοποίησε αρχικά για προβλήματα με χαμηλότερη από την αναμενόμενη απόδοση σε ορισμένα παιχνίδια νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού ορισμένοι χρήστες των Windows 11 που είχαν αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη ενημέρωση του 2022 (22H2) παρατήρησαν προβλήματα.

    «Ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές ενδέχεται να έχουν χαμηλότερη από την αναμενόμενη απόδοση ή stuttering στην έκδοση 22H2», δήλωνε η Microsoft εκείνη την εποχή. "Παιχνίδια και εφαρμογές που επηρεάζονται ενεργοποιούν ακούσια τις λειτουργίες εντοπισμού σφαλμάτων απόδοσης GPU που δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τους τελικούς χρήστες."

    Αν και η Microsoft δεν απαρίθμησε τις ακριβείς εφαρμογές και παιχνίδια που αντιμετωπίζουν προβλήματα, η εταιρεία μπλόκαρε την Ενημέρωση των Windows 11 2022 για συστήματα με επηρεαζόμενα παιχνίδια και συνέστησε στους χρήστες να μην κάνουν αναβάθμιση. Αυτή δικλείδα ασφαλείας καταργήθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα και τώρα η Microsoft έχει εκδώσει μια πλήρη επιδιόρθωση. Εάν εκτελείτε την ενημέρωση των Windows 11 2022, μπορείτε να ελέγξετε το Windows Update και να βρείτε μια προεπισκόπηση ενημέρωσης KB5020044 που μπορείτε να εγκαταστήσετε.

    Ξεχωριστά, η Nvidia είχε επίσης κάποια αρχικά προβλήματα προγραμμάτων οδήγησης με την πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11 2022, η οποία προκάλεσε επίσης stuttering και μείωση του ρυθμού των καρέ. Η Nvidia έλυσε αυτά τα προβλήματα τον Σεπτέμβριο.

     

    tl;dr

     

    317688964_5826411980728070_8041387625210


    Πηγή
    Φωτογραφία: Alex Castro / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.