Jump to content



  • yanni
    yanni

    Wolfenstein II: The New Colossus και Doom έρχονται στο Nintendo Switch

    Το Nintendo Switch θα έχει την τύχη να δει μετά το Elder Scrolls V: Skyrim και παιχνίδια όπως το γνωστό Doom και το αναμενόμενο Wolfenstein II: The New Colossus. Αυτό αποκαλύφθηκε από την ίδια την Nintendo, με την εταιρία να αποκαλύπτει επίσης το πότε θα γίνουν διαθέσιμα αυτά. Επιπλέον γνωστή έγινε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Elder Scrolls V: Skyrim για το Switch.

     

    Το Doom θα είναι διαθέσιμο για το Switch κατά την διάρκεια των εορτών φέτος, με την Bethesda να επιβεβαιώνει στο Polygon ότι θα περιλαμβάνεται το πλήρες single player campaign, καθώς και το multiplayer. Θα πρόκειται πάντως για διαφορετικά downloads. Δεν θα περιλαμβάνεται το SnapMap multiplayer level creation tool.

     

    Το Wolfenstein II θα έρθει αργότερα, εντός του 2018, μετά την κυκλοφορία του για τα PC, Xbox One και PlayStation 4 στις 27 Οκτωβρίου. Η ιστορία θα συνεχίζει από το σημείο που τελειώνει το Wolfenstein: The New Order.

     

    Τέλος, όσον αφορά την ημερομηνία διάθεσης της έκδοσης του  The Elder Scrolls V: Skyrim για το Switch, αυτή θα είναι η 17η Νοεμβρίου, τόσο για την Αμερική, όσο και για την Ευρώπη.

     

     

     

    Πηγαίνετε στο 24:39 για το Skyrim, στο 25:46 για τα Doom και Wolfenstein II.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.