Jump to content

def

Premium Members
  • Posts

    9.814
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by def

  1. Ίσως να ξεφεύγω από το θέμα, πάντα προσωπικά μιλάω, έχω στήσει ένα PC με έναν 5600X και μια 3060 ti, και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Νομίζω ότι ο cpu κρατει σε ισορροπία την vga. 

  2. 3 hours ago, GoMaR said:

    Δε θα δούμε ποτέ κάρτες στα χέρια μας... Ποτέ...

    Εδώ το αμαζον Αγγλίας πουλάει 3080 στα 1540€

    εχει να πεσει κλαμα αν η amd κανει την εκπληξη......

  3. 6 hours ago, GoMaR said:

    Cost per frame έχει καλύτερο η 3070 από την 3080 πάντως.

    Δυστυχώς τα 8 είναι λίγα όμως

    ΣΩΣΤΟΣ. 

    Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια η 3080 είναι η καλύτερη επιλογή και για gamers και για επαγγελματίες στο χώρο της γραφιστικης, Cam, Cad, sim, rendering. 

    • Like 1
  4. Για μένα όμως είναι πρόβλημα όταν ενα μηχάνημα 20000 ευρό, με ότι καλύτερο υπάρχει επάνω να κρασαρι έστω και σε ένα τίτλο. Όπως πρόβλημα είναι  για κάποιους κατόχους 3080 το πρόβλημα που αναφέρεις. Ίσως για άλλους το δικό μου πρόβλημα να μην το βλέπει σαν πρόβλημα. 

  5. Τι εννοείς σωστή ψυξη? Γιατί η ψυξη που έχω είναι μια Asus 360 rog. Και πότε μα ποτέ δεν έφτασε στις προδιαγραφές   overclock ταχύτητας που αναφέρει η AMD, με συχνή αναβαθμίσω bios. Όσο για το κρασαρισμα έχει κρασαρι στο fs 2020. 

  6. Καλημέρα Ιασωνα, δηλαδή αν οι κάρτα τους τρέχει με 100 mhz λιγότερο θα χάσουν τόσο πολύ?  Και μένα ο 3990Χ λέει ότι με overclock πάει όσο αναφέρει η AMD, αλλά δεν πάει, τι να κάνω δηλαδή, να τον γυρίσω πίσω? 

  7. 1 hour ago, gdp77 said:

     

    Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα να έχεις σκάσει σχεδόν 2 (ελληνικούς μνημονιακούς) μισθούς και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα για το σκοπό που την αγόρασες ?

     

    Τη στιγμή που ενδεχόμενο BIOS update ρίξει τα ρολόγια της κάρτας σε σχέση με τα διαφημιζόμενα, τότε ο οποιοσδήποτε αγοραστής δικαιούται επιστροφή της κάρτας και αποζημίωση για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας. 

    Όχι δεν είναι σοβαρό. 

  8. 5 hours ago, gdp77 said:

    Εγώ να ρωτήσω κάτι; Αν (εντελώς υποθετικά όμως) η AMD δώσει κάρτα επιπέδου 2080Τi (ή και απλής) σε τιμή 5700ΧΤ, ποιος ο λόγος να πάει κάποιος να αγοράσει την όποια 3090 όχι στα 2k, αλλά στα 1500 ή ακόμα και στα 1000;

    Έλα ντε! 

  9. αυτος που εχει χρηματα θα την αγορασει , ετσι παντα γινεται , μεχρι που θα βγει η επομενη...το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη οι επιδοσεις θα τερματισουν.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.