Jump to content

crmaris

Premium Members
  • Posts

    6.022
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    21

Posts posted by crmaris

  1. Μπα δεν παίζει. Πήρα και έναν PCIexpress 3.0 X4 adapter και τέλος.

    και εγώ το σκέφτομαι για προς τα εκεί γιατί και χρήμα δεν παίζει τώρα και το πιο σημαντικό χρόνος για τις μετρήσεις. Αν θες στείλε σε πμ από που τον πήρες για να πάρω και εγώ έναν (αν παίζει οκ ο δικός σου φυσικά :D)

  2. [MENTION=129]Chosen[/MENTION] [MENTION=5217]felix[/MENTION] [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] [MENTION=403]crmaris[/MENTION] και λοιποί...

    Πόση ομορφιά μπορεί να κρύβει ένα τόσο δα πραγματάκι...

    Samsung XP941 M2 512GB

    730-albums185-picture29864.jpg

    Αυτά τα M2 θα μου κλείσουν το σπίτι :(

    Τώρα πρέπει να αγοράσω new test system με νέα μητρική και να ξαναπάρω από την αρχή μετρήσεις!!!!!!!!!!!

    Σκότωμα :(

  3. Δοκιμάστε τα παρακάτω αν παρατηρήσετε coil whine στο σύστημα σας.

    1. Αναβαθμίστε το bios της μητρικής σας

    2. Στο BIOS κάντε ENABLE όλα τα energy savings modes, S4/S5, standby, etc.

    3. Στο BIOS, απενεργοποιήστε την επιλογή Audio Always On (αν υπάρχει)

    4. Στο VGA set up, απενεργοποιήστε το VSync.

    5. Αν χρησιμοποιείται AMD APU (Accelerated Processing Unit), τότε αλλάξτε το "pending current" σε "constant current" με τιμή 1.2V.

    Επίσης πολλές μητρικές έρχονται από το εργοστάσιο με την επιλογή ErP απενεργοποιημένη (ErP DISABLED) και αυτό μπορεί να κάνει το PSU να παράγει coil whine θόρυβο.

    Επιπρόσθετα αρκετές μητρικές, κυρίως οικονομικά μοντέλα, χρησιμοποιούν VRMs (Voltage Regulation Modules) που δεν ενσωματώνουν τα κατάλληλα εξαρτήματα για τον περιορισμό του EMI και του ripple, οπότε αν ο χρήστης δοκιμάσει μια άλλη καλύτερη μητρική το coil whine μπορεί να εξαφανιστεί. Γιαυτό προτείνω πριν μπλέξει κάποιος με RMA κτλ. να δοκιμάζει το PSU του και σε άλλο σύστημα (που προφανώς δεν έχει coil whine με την παρούσα διαμόρφωση του) για να δει αν το πρόβλημα επιμένει.

    Επίσης με τη χρήση δαχτυλιδιών φερρίτη στα +12V (EPS και PCIe) καθώς και στο 24 pin ATX καλώδιο μπορεί να καταπολεμηθεί το πρόβλημα του coil whine.

  4. δεν είναι δυνατόν να έχεις τρία στα τρία. Κάτι άλλο παίζει και πρέπει να το ψάξεις καλύτερα. Ίσως το Corsair έχει μια πιο ευαίσθητη προστασία από το Toughpower (πράγμα λογικό μιας και το digital κύκλωμά του αναλαμβάνει επίσης και τις προστασίες του).

  5. Σωστός! Απο specs είναι ιδανικό. Πάω να τσεκάρω ρεβιους. Έχεις προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο psu?

    http://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/cooler-master-v450s-tora-3d-kai-sta-127323.html

    και από θόρυβο δες τα διαγράμματα εδώ. (Noise Rating γράφημα)

    EVGA SuperNOVA G2 750 W Review | techPowerUp

    ps. Και το Seasonic S12G-450 σου κάνει από μέγεθος και specs αλλά δεν το λες και αθόρυβο (δες το παραπάνω διάγραμμα)

    • Like 1
  6. και εγώ αυτή θέλω αλλά με σταματούν τα 2.3Κ που κοστίζει. Από που λες να την πάρεις αν κάνεις το βήμα;

    Από όσο ξέρω τα windows τη βλέπουν σα δύο μονιτορ λόγο της ανάλυσης της. Θέλω να ακούσω και εγώ γνώμες για αυτή αν και δεν το κόβω να την αγοράζω αν δε πέσει στο χιλιάρικο.

  7. το DS214SE το έχω για review αλλά ακόμη δεν έχω δοκιμάσει την IP camera μου. Έχει 1 free licence και πέρνει μέχρι και 5. Αν περιμένεις λίγο μέσα στη βδομάδα θα ξέρω περισσότερο.

    Για το DS214play δες εδώ.

    Επίσης δες και κατά Asustor μεριά μιας και δίνουν 4 και όχι μόνο 1, licences δωρεάν με κάθε NAS τους. H σειρά AS-20x είναι η οικονομική τους και είναι πολύ καλή (έχω δοκιμάσει το AS-204TE πρόσφατα)

  8. τα Fluke (τα καλά) έχουν πολλά που δεν τα χρειάζεται ο μέσος χρήστη. RMS στο DC αν έχουν (γιατί δεν το έχω προσέξει να σου πω την αλήθεια) είναι για για semi-rectified DC ή μάμαμα-ανορθωμένου DC από κυκλώματα της κακιάς ώρας ή αν υπάρχει έντονη επιρροή από το load.

    Εκεί πας αλλού πια.

  9. όχι σε DC δε θες εκτός και αν το ripple πια είναι στο Θεό!

    To παραπάνω video εξηγεί πολύ καλά γιατί χρειάζεσαι ένα TRUE RMS πολύμετρο γιαυτό είπα να το βάλω.

    Αν π.χ. η τάση της ΔΕΗ είναι για τα μπάζα ή το φορτίο που έχεις βάλει κάνει κόλπα στην παροχή μόνο με ένα τέτοιο πολύμετρο θα βγάλεις άκρη.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.