Jump to content

crmaris

V.I.P.
 • Content Count

  6,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Posts posted by crmaris

 1. Μπα δεν παίζει. Πήρα και έναν PCIexpress 3.0 X4 adapter και τέλος.

  και εγώ το σκέφτομαι για προς τα εκεί γιατί και χρήμα δεν παίζει τώρα και το πιο σημαντικό χρόνος για τις μετρήσεις. Αν θες στείλε σε πμ από που τον πήρες για να πάρω και εγώ έναν (αν παίζει οκ ο δικός σου φυσικά :D)

 2. [MENTION=129]Chosen[/MENTION] [MENTION=5217]felix[/MENTION] [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] [MENTION=403]crmaris[/MENTION] και λοιποί...

  Πόση ομορφιά μπορεί να κρύβει ένα τόσο δα πραγματάκι...

  Samsung XP941 M2 512GB

  730-albums185-picture29864.jpg

  Αυτά τα M2 θα μου κλείσουν το σπίτι :(

  Τώρα πρέπει να αγοράσω new test system με νέα μητρική και να ξαναπάρω από την αρχή μετρήσεις!!!!!!!!!!!

  Σκότωμα :(

 3. Αυτό θα πει βόμβα!!!

  ps: δε μιλάω για την ψύκτρα η οποία είναι άψογη.

  To jalapeno θα το δουλεύει ο Στέλιος???

  O Στέλιος ετοιμάζει άλλο, πολύ πιο αναπτυγμένο από το Jalapeno. Ψάξε στο forum για Inferno. Το Jalapeno ήταν στην ουσία μια δοκιμή η οποία όμως πήγε πάρα πολύ καλά. Το Jalapeno θα με ακολουθήσει στις νέες περιπέτειες μου και με την πρώτη ευκαιρία θα το αναβαθμίσω (το τρενάρω γιατί μετά δε θα είναι συμβατό με τα υπάρχων αποτελέσματα).

 4. σε ευχαριστώ Στέλιο. Με σένα στο τιμόνι αυτής της κατηγορίας πιστεύω ότι δε θα υπάρχουν όρια και ότι οι εταιρίες θα σου στέλνουν τους μηχανικούς τους για μετεκπαίδευση στο πώς να φτιάχνουν ψύκτρες και όχι μόνο!!

  Καλή συνέχεια και από εδώ και για όλα τα υπόλοιπα με έχεις στο skype :)

 5. Η Noctua κρύβει πολλές εκπλήξεις για τον ανταγωνισμό. Απλά δε θέλει να κυκλοφορήσει κάτι πριν είναι απόλυτα σίγουρη γιαυτό. Επίσης από τη στιγμή που δεν έβλεπε αντίστοιχο ανταγωνισμό και πουλάει σαν τρελή δεν υπάρχει λόγος πίεσης.

 6. [MENTION=403]crmaris[/MENTION], έχω αυτές τις μνήμες Crucial Ballistix Tactical 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 (PC3 14900) Gaming Memory Model BLT2KIT8G3D1869DT1TX0 - Newegg.com, οι οποίες έχουν ύψος 35,60mm. Στα specs της ψύκτρας λέει μέχρι 35mm, οπότε είμαι εντελώς οριακά με ενδεχόμενο πρόβλημα?

  αφού λεν 35mm τότε το πιο πιθανό να έχεις πρόβλημα.

  Το Noise Chart στα συγκεντρωτικά κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες αναφέρεται?

  Πάντως 10dB από την U14s δεν είναι και λίγα

  για + 3% παραπάνω επιδώσεις

  full στροφές (δηλαδή τις χειρότερες δυνατές συνθήκες από άποψη θορύβου) με db meter που μπορεί να μετρήσει 30 dBA min (όπως τα περισσότερα που κοστίζουν κάτω από 4-5Κ).

 7. Θα τους το πω στην επόμενη επικοινωνία αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν τον βγάλανε σε 1 TB γιατί δε συμφέρει να κατασκευάσουν τα ανάλογα NANDs των 16nm η απλά δε θέλουν να φέρουν πρόβλημα στις πωλήσεις του αντίστοιχου Μ550.

  H σειρά Μ550 αρχικά βγήκε για να αντικαταστήσει την Μ500 αλλά όπως φαίνεται αυτό θα το κάνει η MX100.

 8. Δοκιμάστε τα παρακάτω αν παρατηρήσετε coil whine στο σύστημα σας.

  1. Αναβαθμίστε το bios της μητρικής σας

  2. Στο BIOS κάντε ENABLE όλα τα energy savings modes, S4/S5, standby, etc.

  3. Στο BIOS, απενεργοποιήστε την επιλογή Audio Always On (αν υπάρχει)

  4. Στο VGA set up, απενεργοποιήστε το VSync.

  5. Αν χρησιμοποιείται AMD APU (Accelerated Processing Unit), τότε αλλάξτε το "pending current" σε "constant current" με τιμή 1.2V.

  Επίσης πολλές μητρικές έρχονται από το εργοστάσιο με την επιλογή ErP απενεργοποιημένη (ErP DISABLED) και αυτό μπορεί να κάνει το PSU να παράγει coil whine θόρυβο.

  Επιπρόσθετα αρκετές μητρικές, κυρίως οικονομικά μοντέλα, χρησιμοποιούν VRMs (Voltage Regulation Modules) που δεν ενσωματώνουν τα κατάλληλα εξαρτήματα για τον περιορισμό του EMI και του ripple, οπότε αν ο χρήστης δοκιμάσει μια άλλη καλύτερη μητρική το coil whine μπορεί να εξαφανιστεί. Γιαυτό προτείνω πριν μπλέξει κάποιος με RMA κτλ. να δοκιμάζει το PSU του και σε άλλο σύστημα (που προφανώς δεν έχει coil whine με την παρούσα διαμόρφωση του) για να δει αν το πρόβλημα επιμένει.

  Επίσης με τη χρήση δαχτυλιδιών φερρίτη στα +12V (EPS και PCIe) καθώς και στο 24 pin ATX καλώδιο μπορεί να καταπολεμηθεί το πρόβλημα του coil whine.

 9. δεν είναι δυνατόν να έχεις τρία στα τρία. Κάτι άλλο παίζει και πρέπει να το ψάξεις καλύτερα. Ίσως το Corsair έχει μια πιο ευαίσθητη προστασία από το Toughpower (πράγμα λογικό μιας και το digital κύκλωμά του αναλαμβάνει επίσης και τις προστασίες του).

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.