Jump to content

jax7480

V.I.P.
  • Posts

    14.837
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    112

Review Comments posted by jax7480

  1. tldr;

    2 ερωτήσεις.

    1) Για δουλειά γραφείου ποιο από τα δύο silent προτείνεις.

    2) Αν αγόραζες εσύ πληκτρολόγιο τώρα και είχες το ποσό που ζητάει, θα το έπαιρνες αντί για κάποιο άλλο; Ή θα κοιτούσες κάτι άλλο πάλι από Corsair; ή από άλλη εταιρία; Θέλω να αντικαταστήσω το Coolermaster MK750.

     

  2. Να ρίξω κι ένα update εδώ. Τα ακουστικά άρχισαν να χάνουν την επικοινωνία με το τηλέφωνο (το αριστερό βασικά) σε άσχετες φάσης συνεχόμενα. Κοβόταν η σύνδεση καθώς άκουγα μουσική και επανερχόταν σχεδόν αμέσως. Θα μου πεις, εντάξει δεν είναι και τίποτα. Σωστά, αλλά αν το κάνει αυτό περίπου 10-12 φορές συνεχόμενες τότε απλά τα πετάς.

    Πλέον μπήκαν στην άκρη.

    Αγοράστηκαν τα Samsung Galaxy Buds Live. Δύο μέρες τώρα δουλεύουν απροβλημάτιστα χωρίς κανένα απολύτως θέμα.

     

  3. Δυσαρεστημένος έμεινα από πολλά συγκεκριμένα. Δυσαρεστημένος έμεινα και από την ως τώρα εμπειρία. Και θα σου πω και το σκεπτικό μου. Αγόρασα ένα σετ ακουστικά 200€. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία από άλλη μάρκα (Jabra) είχα κάποια στάνταρ. Με τη νέα εταιρία (1More) αυτά τα στάνταρ δεν επιτεύχθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Μιλάμε τώρα όμως για βασικά πράγματα, όπως η σύνδεση των ακουστικών με το τηλέφωνο κάθε φορά που τα βγάζω από τη θήκη. Μπορεί τα ακουστικά να έχουν το καλύτερο noise cancelling (δεν το έχουν) και το καλύτερο δυνατό ήχο (δεν τον έχουν). 

    Στηριζόμενος ΜΟΝΟ στην ως τώρα εμπειρία μου, εσύ ή ο καθέ αγοραστής, πόσο πιθανό βλέπεις το σενάριο να αγοράσω πάλι τα ίδια ακουστικά και να μην τα επιστρέψω πίσω και να πάρω κάτι άλλο αντί αυτών;

     

    Εγώ προσωπικά δεν το σκέφτομαι καν σαν επιλογή να τα αλλάξω με καινούρια. Η πρώτη εικόνα και εμπειρία λέει πολλά. Και να πω και την αλήθεια, δεν είμαι πλέον σε ηλικία να κάθομαι να ασχολούμαι. Θέλω ένα προϊόν να κάνει 5 βασικά πράγματα. Να ανοίγεις τη θήκη, να συνδέονται με το κινητό, να ακούς τη μουσική σου, να κάνεις κλήσεις και να σε ακούει ο άλλος όταν μιλάς. Αυτέ τις 5 βασικές λειτουργίες, τα ακουστικά που πήρα εγώ (για να μην το γενικεύσω) δεν τις έκαναν. Αν έχουν 25 διαφορετικά μαξιλαράκια και TWS+ σύνδεση με το τηλέφωνο με απασχολεί αλλά σε δεύτερη μοίρα και όταν κάνουν τα βασικά σωστά. 

    Τώρα που δεν κάνουν ούτε τα βασικά, για μένα τρώνε ένα μεγάλο άκυρο και όχι μόνο για τώρα αλλά για πάντα. Γιατί προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία να μην κάνουν τις απλές λειτουργίες σωστά, ειδικά για το ποσό που ζητάνε.

     

    • Like 2
  4. Ας δώσω μερικά updates ακόμα. Βρήκα κατά τύχη πως, ακόμα και αν βγάλεις το δεξί ακουστικό πρώτα και κατά την τοποθέτηση στο αυτί το περιστρέψεις λίγες μοίρες δεξιά-αριστερά, τότε συνδέονται πάντα (φανταστείτε τώρα την εικόνα που είχε κάποιος όταν με είδε να το κάνω αυτό 11-12 φόρες)...

    Το Software της εταιρίας 1More Music νομίζω, δεν κλείνει ενώ το έχω ρυθμισμένο να πέφτει σε sleep από το τηλέφωνο. Αποτέλεσμα, το 17-18% της μπαταρίας ημερησίως να το τρώει αυτή η εφαρμογή.

     

    Και τέλος σήμερα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Καθώς άκουγα μουσική από Spotify, η μουσική έκανε pause, άκουγα ένα μπιμ και μετά ξεκινούσε πάλι. Το έκανε περίπου 15-20 φορές και σε εκείνη τη φάση εκνευρίστηκα και τα έβαλα στη θήκη τους.

    Μου έκανε το ίδιο πάλι το απόγευμα και έκανα το κλασικό θήκη και τέλος. Δεν είναι θέμα μπαταρίας σίγουρα αν και δεν μπορώ να ξέρω μιας και η εφαρμογή λέει 100%.

     

    Ψηφίστε αν θέλετε να δείτε βίντεο πως θα τα σπάσω με βαριοπούλα ή θα τα πατήσω με το S8... (δεν ξέρω μάλλον θα κάνω poll).

     

    Έπίσης όσοι έχετε εμπειρία με κάτι καλό πείτε την άποψη σας τι να πάρω.

    edit:

     

    @pol77

    Όταν τελειώνει η μπαταρία στα ακουστικά (δεν ξέρω αν το ανέφερες στο review) σου το λέει με ομιλία ή ακούγεται κάποιος ήχος;

     

    • Like 1
    • Haha 1
  5. Το θέμα είναι να μην φτάσω στο RMA, γιατί αν φτάσω εκεί, μάλλον δεν θα επιστρέψουν. Θα πάω για κάτι άλλο.

     

    Κάτι απλά για ενημέρωση. Πλέον όταν ολοκληρώνεται η φόρτιση το LED της θήκης γίνεται πράσινο και παραμένει αναμμένο.

    Επίσης στο software η ένδειξη της μπαταρίας των ακουστικών είναι λανθασμένη μιας και δείχνει μόνιμα 100% για το κάθε ακουστικό.

     

     

    • Like 1
  6. Λοιπόν ας δώσω μερικά updates για να μην μείνει μόνο η πικρία.

    Έκανα μια τρομερή ανακάλυψη.

    Να πω για αρχή πως είμαι δεξιόχειρας. (οι περισσότεροι ξέρω πως θα απαντήσουν "στ'@@ μας ρε Ζαχαρία, και τι μας νοιάζει").

    Για ακούστε όμως και αυτό. Καθότι δεξιόχειρ, κρατάς με το αριστερό την θήκη, ανοίγεις την θήκη με το δεξί και μηχανικά το χέρι σου πάει πρώτα στο δεξί ακουστικό για να το τοποθετήσεις στο αυτί. Λογικό και έτσι έκανα πάντα. Συνέπεια των πράξεων μου λοιπόν είναι όλα όσα ανέφερα παραπάνω.

    Αν όμως βάλεις πρώτα το αριστερό ακουστικό στο αυτί και μετά το δεξί, τότε όλες τις φορές θα γίνει κανονικά σύνδεση με το τηλέφωνο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα δύο ακουστικά θα ενημερώσουν πως συνδέθηκαν και θα έχεις ήχο και από τα δύο.

     

    Ακούω εντυπώσεις...

     

    • Like 2
    • Haha 2
    • Confused 1
    • Wow 1
  7. Auto Pause & Play. To βρήκα. Αλλά και πάλι. Δεν συνδέονται αυτόματα μετά το τρίλεπτο. Αυτό είναι να συνεχίζουν εντός του τρίλεπτου. Μετά το τρίλεπτο σβήνουν τελείως (κακό και μη ρυθμίσιμο) και πρέπει να τα ανοίξω πάλι.

     

    Επίσης θέματα με το bluetooth με τον Note 10+ δεν είχα ποτέ. Λες να έχει θέματα το Note 20?

     

  8. Λοιπόν. Λίγα πράγματα για τα ακουστικά. Μέχρι τώρα η απογοήτευση είναι μεγάλη. Περίμενα πολλά περισσότερα.

     

    - Τα ακουστικά 1 στις 4 φορές όταν τα βγάλεις από τη θήκη δεν ανοίγουν και δεν συνδέονται με το κινητό.

    - Περίπου 3 στις 4 φορές, αν τα βγάλεις από τα αυτιά και τα ξαναβάλεις δεν ενεργοποιούνται πάλι και δεν συνδέονται με το τηλέφωνο

    - Από τις υπόλοιπες 1/4 φορές, τις μισές δεν ενεργοποιούνται όλες οι υπηρεσίες (δηλαδή, μεταφέρουν κλήσεις αλλά όχι ήχο από Spotify)

     

    - Ο ήχος είναι καλός και ο συνομιλητής με ακούει πολύ καλά αν και δεν τα έχω δοκιμάσει σε περιβάλλον με θόρυβο.

    Για μπαταρία δεν μιλάω γιατί δεν με απασχολεί. Προεξέχουν πολύ από τα αυτιά.

     

    Έχω το τελευταίο firmware και να είμαι ειλικρινής έχω μετανιώσει την αγορά τους. Τα Elite 75T που είχα δεν είχαν τέτοιες "παιδικές ασθένειες". Eιλικρινά τέτοια πράγματα είναι πολύ εκνευριστικά να συμβαίνουν. Το να βάζεις τα ακουστικά πάλι στα αυτιά και να πρέπει να μπεις μέσα στα μενού του τηλεφώνου για να ενεργοποιήσεις το streaming της μουσικής ή να πρέπει να πατήσεις ξανά τα κουμπιά στα ακουστικά για να συνδεθούν με το τηλέφωνο, είναι πολύ σπαστικό. Για αυτό που είναι και την τιμή τους, εγώ προσωπικά δεν τα προτείνω.

     

     

     

    • Like 3
    • Agree 1
  9. Πολύ καλή και πλήρης παρουσίαση. Περιμένω να δω και πως θα είναι τα νέα Samsung Galaxy Buds Live για να αποφασίσω σε σχέση με αυτά. Αυτά που έχω τώρα (Jabra Elite Active 75+) έχουν θέμα σε περιβάλλον με δυνατό θόρυβο (απλά δεν με ακούει ο συνομιλητής).

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.