Jump to content

fotme

Premium Members
  • Posts

    3.340
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by fotme

  1. fotme

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Δες αυτο το link, ίσως σε βοηθήσει Onda V972 and V812 Allwinner A31 tablets get major Firmware update 2.0 (also for ARCHOS Platinum) | ARCTABLET NEWS
  2. fotme

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Επειδή είχα ενθουσιαστει με το Onda το είχα ψαξει λίγο το θέμα και είχα δει, δεν θυμάμαι που (xda, reviews?) οτι η εργοστασιακή συχνότητα του ήταν 1.1-1.2. Αν βρώ το χρόνο και το link θα το παραθέσω μαζί με την πιθανή λύση. edit> Ιδού το link http://www.spemall.com/blog/preliminary-testing-of-allwinner-a31-quad-core-performance-with-the-onda-v972/ edit2> Εδω, στο δευτερο post, υπάρχει "επίσημη" απάντηση απο το onda-tablet. To θέμα είναι οτι οι συγκεκριμένες διαπιστώσεις είναι πλέον σχεδόν ενος έτους (αρχες 2013), οπότε αν τα τσιπάκια που έχει προμηθευτεί η onda για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορούν να λειτουργήσουν πιο ψηλά και αν δεν υπάρχει θέμα θερμοκρασίας, εκτιμώ οτι με ένα νέο firmware τα πράγματα θα αλλάξουν.
  3. fotme

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Σίγουρα θα στρωσει λίγο η μπαταρία. Ναι τις έχω δει τις 12000mah, είναι και οικονομικές, θέλω όμως να ξέρω αν έχουν βελτιώσει τις εργοστασιακές στο v2, που ΟΚ, 6.5 ώρες δεν είναι και άσχημες για συνεχή χρήση.. Πώς το βλέπεις να συνεργάζεται με το 3G usb?(μέχρι τώρα νόμιζα οτι είχε sim slot). Επίσης έχεις δοκιμάσει να δείς αν συνεργάζεται με usb bluetooth? Τέλος, σε ποια συχνότητα είναι κλοκαρισμένο απο τον κατασκευαστη, 1.2 ή 1.5GHz? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. fotme

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Karmen το έχω προτείνει σε ένα φίλο, πολύ καλό. wifi και διάρκεια μπαταρίας τι λένε? To v2 έχει μεγαλύτερη μπαταρία?
  5. fotme

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    το σφαλμα του φιλου σου ειναι οτι βαριεται να ψαξει παραπανω..... > για τους εξουσιολαγνους θυτες>>?? προβλημα του..."Μην τα ισοπεδώνουμε όλα."
  6. fotme

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [MENTION=9719]kuza[/MENTION], ωραιος ηχος!
  7. fotme

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Παλι καλα που ο Lakisss μου ανεδειξε αυτο το video clip (δεν ειναι το official, ειναι καλυτερο, ειναι μαζορετων του miami). Αφιερωμενο λοιπον σε κατι "αρσενικες" "βαρια φορτωμενες" ψι ψι ψι ψι ψινες μωλε.... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1s]Miami Dolphins Cheerleaders "Call Me Maybe" by Carly Rae - YouTube[/ame] > τωρα που σε βρηκα να σε αφησω? τετοιο κορμι? κριμα ειναι...
  8. [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION], οκ μαλλον ρητορικη, οσο δεν παει αλλο ε?!! το λεω αυτο διοτι ειναι πιο ασφαλες ενα λαστιχο χαμηλοτερου δεικτη αν δεν φτανει η χρηση (οχι τα δυνατα specs) του αυτοκινητου αυτο το οριο. Απο λαστιχαδες (o παχυλας εν προκειμενω) μου ελεγε πριν χρονια οτι εχουν ενα περιθωριο +10-15 χλμ/ωρα... αλλα ΟΚ, μην surfaroume στο safety factor... Το ποδι RootX το αναφερω για να ξερω αν εισαι της επιταχυνσης, διοτι τα performance στον γενικο κανονα παντα, για να γαντζωνουν στον δρομο σε εντονες επιταχυνσεις κ πλαγιολισθησεις, εχουν μεγαλυτερη επιφανεια επαφης, κατι το οποιο-παντα σε γενικες γραμμες- δυσχεραινει το εργο στο βρεγμενο.. (βλεπε F1) Το Η ειναι το πλεον minimum σιγουρο, αρχισε να μειωνεις το shortlist σιγα σιγα, με λαστιχα που δειχνουν (εννοειτε οτι το αναγραφουν) να εχουν περισσοτερες αυλακωσεις για να φευγει το νερο.. εδω ειμαστε, τα παιδια σιγουρα θα προτεινουν κ αλλες ιδεες, να βρουμε την ακρη σου.
  9. [MENTION=27]RootX[/MENTION], ποσα αλογα ειναι ταμαξι σου, εχεις βαρυ ποδι? τι τελικες θες να πιανεις?
  10. fotme

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    α ρε DJD εισαι μπροστα!, μολις πηγαινα να το βαλω!
  11. τι αξια εχει o καθε σαν εμενα να το παιζει ειδικοτερος απο καποιον αλλον μεσα σε ενα φορουμ... ειδικος ειμαι στην δουλεια μου. Μια η αλλη γηρασκω αει διδασκομενος ελεγε ο Σωκρατης.. [MENTION=27]RootX[/MENTION], βγαλε μια λιστα με οτι σαρεσει πιο πολυ, ας ειναι κ μαπα στην τελικη, δεν πειραζει, βγαλε ομως 4-5 επιλογες που σαρεσουν, μετα, θα βρουμε κ το ιδανικο.
  12. μια χαρα εισαι με 205/55/16, εγω αυτα εχω στην ψοφεξ αλλα γυριστρουλα μπεμπα μου, απτο εργοστασιο. Στις φθηνες εκδοσεις εβγαινε με 195/55/16. Κανονικα θα επρεπε να ειναι, συμφωνα με λογικη λαστιχαδων 205/50/16 που σουπα πιο πανω, αλλα σου λεω και τι συμβαινει απτο ιδιο το εργοστασιο της BMW. Ως εκ τουτου, για να καταληξουμε καπου, προτεινω να δεις ολες τις επιλογες που εχεις, να κανεις ενα shortlist και να δουμε τι μας συμφερει. Επισης τσεκαρε σε αλλες εκδοσεις του αυτοκινητου σου (τι ειναι?), αν εχουν και αλλο εργοστασιακο setup, οπου εκει πλεον γνωριζεις οτι θα εισαι by the holy book OK. > στην ζαντα χρειαζετai να δεις το πλατος της, τυπου 6/7/8 J, αν ειναι στενη, το λαστιχο εξεχει, αν ειναι φαρδια το λαστιχο στρετσαρει, σε κατι JDM αυτοκινητο ειναι της ψιλομοδας, αλλα εμενα προσωπικα μαρεσει να ειναι just. >> disclaimer: @NTG, αγορι καλο, μην με σταυρωνεις κατευθειαν , δεν λεω οτι εγω ειμαι ο fotme, ο καλυτερος..., ο μικρος Βουδας, οτι γνωριζω λεω για να βοηθαω τους συνανθρωπους μου, δεν ειμαι εγκυκλοπαιδια κ εγω μαθαινω... (με εκτιμηση τα λεω χωρις ιχνος νευρου) :flower: >>> disclaimer2: απλως οτι λεω, το λεω γιατι το εχω κανει hands-on, δεν ψαχνομαι εκεινη την ωρα στο google για να το παιζω ιστοριας, οτι λεω το εχω κανει, αλλιως ειτε το ξεκαθαριζω ειτε δεν λεω τιποτα 4> παω να φαω, [MENTION=27]RootX[/MENTION], βγαλε ενα shortlist και μεχρι αυριο maxmax θα εχουμε κατληξει.
  13. το 87 δεν ειναι η διαμετρος, ειναι σειρα μεγεθους, ειναι αυτο που καθοριζει τα συμβατα λαστιχα με το εργοστασιακο setup. πχ σε ενα golf 3 που επαιζε καποτε, το 185/60/14 ειχε ιδια "σειρα" με τα 195/50/15, ηταν και τα 2 82 σειρα.. Βεβαια στα 16αρια 205/45/16 (αντεγεια διασταση τοτε, τι θυμηθηκα-μεγαλη ονειρωξη) ειχαν νομιζω αλλη σειρα. Ειναι λιγο ενα μπρεδεμα πλεον οταν αλλαζεις την διασταση, αλλα το κλασικο που λεγανε οι λαστιχαδες πριν 15-20 χρονια (γματα..!) ειναι οτι αν ανεβαζεις ενα ποντο το φαρδος, πχ απο 175 πας σε 185, ριχνεις κατα 5 το προφιλ, δηλαδη απο 65 πας 60, το ιδιο ισχυε οταν πηγαινες και σε μια ιντσα παραπανω ζαντα. Στις 2 ιντσες ομως αλλα και αργοτερα στα κλασσικα 225/45/17 και πανω, αρχιζε να αλλαζει αυτο. Παντως για να μην λεμε πολλα, σε γενικο κανονα κοιτας την σειρα τυπου 82, αν δεις μετα οτι φευγει το νουμερο, αυτο που θες να εχεις στο μυαλο σου κ να υπολογισεις ειναι η τελικη διαμετρος μαζι με λαστιχο να ειναι πανω κατω η ιδια.. Αν δεν ειναι, ΟΚ κ παλι, απλως αλλαζει λιγο ο τροπος μεταδοσης κ σε πιο ακραιες καταστασεις επιβαρυνεις μπιλιοφορους.
  14. fotme

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    και τι ατμομηχανη ε? Δυναμη! τραβαει ισα με 5 χιλιομετρα βαγονια!!
  15. fotme

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XpdpW0z9xnQ]Bob Sinclar - World Hold On (Official Video) - YouTube[/ame]
  16. [MENTION=27]RootX[/MENTION], μπορεις να πας και ενα κλικ πανω διασταση αν θες να εχεις μεγαλυτερο ευρος επιλογων, πχ στην δικη σου περιπτωση θα κρατησεις την διαμετρο σταθερη (87 βημα) και μπορεις να πας σε 205/50/16. Αυτη ειναι η πεπατημενη, ομως στο δικο μου αυτοκινητο, εμπαιναν απο μαμα 195/55/16 και 205/55/16 (το δικο μου ηρθε με αυτα, dynamic εκδοση). Αρα, κοιτας σε 195/55/16, 205/50/16 (κοινο 87αρι βημα) καθως και 205/55/16. Ορισε το ευρος σου, βγαλε 4-5 προτιμησεις και εδω ειμαστε να βγαλουμε την ακρη μας. :flower:
  17. fotme

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    GOGO man!
  18. [MENTION=27]RootX[/MENTION], αν βλεπεις reviews χρειαζεται να κοιτας κ τα χιλιομετρα που εχουν διανυσει ωστε να ειναι ενδεικτικο το review, προφανως δεν λεω κατι για τα energy saver, τα οποια μαλιστα καποιο αυτοκινητο μας τα φοραγε και ηταν ΟΚ (μην με παρεις ομως ως κριτηριο διοτι δεν θυμαμαι πολλα). Τα GoοdyearF1 ειναι τα ιδανικα, αποτι λενε, για S2000, performance λαστιχο, μην ξεχνας, παντα να εισαι κοντα στον δεικτη ταχυτητας.
  19. fotme

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    ..... και απο κει και περα... (τελος, αν θελουμε ξερουμε)
  20. fotme

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    το μεγαλο θεμα μου ειναι ομως οτι το παιδι (δεν ειχε κλεισει τα 35) αυτο ηταν εργαζομενος με μισθο, δεν ειχε οικονομικα προβληματα, ειχε τον πατερα του με καποιο προβλημα κ την δουλεια να μην τον αφηνει να ηρεμησει...και ηρθαμε στο σημερα...
  21. fotme

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    γυρισα πριν λιγο απτον φιλο μου, εφυγε απο ανακοπη, ηταν στρεσαρισμενος... ειδα κ καποιες λυπηρες στασεις πολυ ολιγων...αλλα δεν θα σχολιασω αλλο, τσαμπα θα παει.. καλο του ταξιδι
  22. Matador ε? αυτα βαζανε στα ναυαρχικα στο στρατο, ειναι καλα? αξιζουν λες? ποσο τις % ειναι πιο φθηνα απο ενα continental πχ?
  23. fotme

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    η cateye ειναι αρχεγονη στον χωρο των κοντερ ποδηλατων, η δε vdo αρχεγονη στα κοντερ αυτοκινητων, μηχανων etc..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.