Jump to content

oxide

Premium Members
  • Posts

    1.629
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by oxide

  1. Θέλω να φέρω το desktop pc μου από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με το τελωνείο και αν μπορεί να μπει στη χειραποσκευη (το βάρος και το μέγεθός ειναι οκ για χειραποσκευη).

     

    Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα μετά το brexit;

     

    Ευχαρίστως να ανοίξω νέο νήμα αλλά δεν ξέρω σε ποια κατηγορία.

    • Like 1
  2.  

    Καλησπέρα!

     

    Ψάχνω την πιο απλή λύση για να συνδέσουν οι γονεις μου την τηλεοραση τους στο wifi δικτυο του σπιτιου.

     

    Αγορασαν σε καποια φαση poweline connectors, αλλα δεν εκανε δουλεια κυριως λόγω των πολλων αλλων συσκευων που παρεμβαλονται.

     

    Λογικά ψάχνω για το πιο απλό bridgακι/repeater, αλλα σε κανενα δεν αναφερει αν κάνει wifi->ethernet που θελω εγω. Ισως και να εννοειται...

     

    ddwrt κτλ θα μπορουσε να δουλεψει και το ειχα κανει παλιοτερα, αλλα δεν ειμαι καν στην ιδια χωρα πλεον... Οποτε ψαχνουμε για την απλουστερη τεχνικα λυση... :)

     

    Εχει κανεις εμπειρια;

     

    Ευχαριστώ!

  3. ....ή περιμένετε να σας λυπηθεί ο Σοιμπλες! Η δουλειά του δεν είναι να λυπάται ανικανες κυβερνήσεις και δεν μιλαω μονο για την τελευταια του Συριζα.....

     

    Ο σοιμπλε ειναι υπουργος μια αλλης χωρας, οποτε η δουλεια του αφορα τη χωρα στην οποια ειναι υπουργος.

    • Like 1
  4. πχ σε samsung 840 αγορασμενο πριν 3 χρονια περιπου αν δεν κανω λαθος εχω υγεια 94% , παρολα αυτα οι επιδοσεις ειναι οπως την πρωτη μερα δεν εχω δει διαφορα

     

    αυτο θα μπορουσε να ειναι και αστειο/ειρωνια για το bug στους 840evo...

  5. Το κλείσιμο των τραπεζών χρησιμοποιήθηκε ως μέσο πίεσης προς τους Ευρωπαίους, οι οποίοι δεν θα τόλμαγαν να επιτρέψουν το κλείσιμο των τραπεζών σε χώρα που μετέχει στην Ευρωζώνη.
     

     

    "Τολμαγαν να επιτρεψουν"; Δηλαδή;

     

    Μισο λεπτο ομως, οι τραπεζες ειχαν κλεισει και στην Κυπρο, για αλλους λογους. Και εκει το "επετρεψαν".

     

    Επισης, οι τραπεζες εκλεισαν λογω του bank run, αλλα με ενδιαφερουν οι "ομολογίες" των υπουργων.

  6. οι τραπεζες κλεισανε επειδη καποια "ζωα" τρεξανε ενα σαββατο και σηκωσανε οτι μπορουσανε.

    επισης το παραδεχτηκε και τωρινος (θα ξερασω !) προεδρος της βουλης.

    http://www.newsrebel.gr/politika/scholio-krisi-ilikrinias-o-voutsis-paradechtike-oti-i-kivernisi-eklise-tis-trapezes/

    το κλεισιμο και τα CC ηρθανε με ΠΝΠ, ειχαμε σημαντικες εκροες καταθεσεων επι αρκετους μηνες για τις οποιες η "καλυτερη κυβερνηση ολων των εποχων" δεν εκανε τιποτα, το σαβατιατικο bank run μεσω καρτων ητανε η χαριστικη βολη.

    επισης για τα λεφτα που φυγανε στο εξωτερικο και σκουζει ο "γραφικος υπερηλιξ αποτυχημενος γλειφτης" παλι δεν εχει γινει τιποτα, το μονο που κανανε πριν τα CC ητανε να βολεβουν τα σογια τους και να αδειαζουν τα αποθεματικα με ΠΝΠ.

    αλλα βεβαια μας αρεσει να τα ριχνουμε σε εναν κακομουτσουνο μονο και μονο επειδη βρισκεται σε αναπηρικη καρεκλα και τυχαινει να διαχειριζεται τα οικονομικα των "κακων" Γερμανων.

    let's play the blame game παλι, σε αυτη την χωρα παντα οι "αλλοι" φταινε.

     

    ναι... ξεχνας οτι ειχες χασει τον ELA. Γιαυτο εκλεισαν οι τραπεζες. Μεχρι τοτε σου εδιναν ρευστο για να βγαζουν τα ΑΤΜ.

     

    Αν ειχαν καλες προθεσεις θα ειχαν δωσει την παραταση που ζητουσαμε (ναι ναι εκτος προγραμματος, εδω θα μας πετουσαν απο την ΕΕ χωρις να προβλεπεται).

    • Like 2
  7. Νομιζω οτι το θετει πολυ χαλαρα, λες και ηταν μια αοριστη προφορικη απειλη και επιασε.

     

    Ο Σοιμπλε, απείλησε αλλα δεν επιασε. Οποτε τελικα αναγκαστηκε να επιτεθει (κλειστες τραπεζες κτλ) και τοτε προφανως δεν ειχαμε διεξοδο (αυτο το τελευταιο αποψη μου).

  8.  

    απο το τοπιο και τη γλωσσα νομιζα οτι ηταν στο πακισταν η καπου εκει. Καλα που ηταν η ταμπελα...

    • Like 2
  9. Και αυτά περί έρευνας αν δεν έχεις βγει εξω για σπουδές δεν θα τα λες, γιατί πέρα από τα γέλια που θα προκαλέσεις δεν θα σε λάβει κανείς σοβαρά.
     

     

    Να ξερεις σε εχω κανει ρεπορτ για τον απαραδεκτο τονο σου. Προφανως και δεν θα απαντησω στο παραληρημα σου.

    • Like 1
  10. δεν έχουμε σχέση με καμιά Ευρωπαϊκη χώρα ό,τι αφορά, παιδεία
     

     

    Μεγα λαθος, εχεις δωρεαν εκπαιδευση και το πτυχιο σου αναγνωριζεται μια χαρα στο εξωτερικο...

     

    Μαλιστα ορισμενα πανεπιστημια ειναι γνωστα και για την ερευνα τους...

    • Like 2
  11. Αυτά είναι !!!

     

    Αυτή τη φορά η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα πήγε απευθείας στην Κοζάνη αεροπορικώς, με ένα ελικοφόρο ΑΤR42. Πέταξε με την εταιρεία Astra Airlines, μία αεροπορική εταιρεία η οποία επιδοτείται από το κράτος για να πραγματοποιεί πτήσεις στις λεγόμενες άγονες γραμμές (Κοζάνη, Καστοριά κ.τ.λ.).

     

    Πηγή

     

    Πίστευα ότι οι Έλληνες είμαστε μ@λ@κες...αλλά εμείς είμαστε ρομαντικοί μ@λ@κες...

     

    Αυτα είναι ρε π%$τη μου...κυριλέ καθηγήτρια...

     

    Ρε σεις σίγουρα είναι ο Τσίπρας και η γκόμενα του αριστεροί ή σας δουλεύουνε ???

     

    ΚΑΝΤΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

     

    ε; Και εγω εχω πεταξει με αυτη την εταιρια...απο τη Σαντορίνη...μου φαινεται πας να βρεις σκανδαλο εκει που δεν υπαρχει...

    • Like 1
  12. Εξαιρείται προς το παρόν μόνο ο πρύτανης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που μας απάντησε αμέσως και συνεργάστηκε μαζί μας μέσα σε λίγες μέρες από την επικοινωνία μας.

     

    ε ρε το ΠΑΜΑΚ!!

    • Like 1
  13. Στη Δικαιοσύνη: "καλύτερα να αφεθούν 99 ένοχοι παρά να μπει ένας αθώος στη φυλακή". Και στο Δημόσιο "καλύτερα να μπούνε 99 παράτυπα, παρά να αδικηθεί ο 1 και να μείνει απ' έξω"

     

    αυτο με τη δικαιοσύνη ειναι σωστο και ισχυει σε καθε σοβαρη χωρα. Το δευτερο ειναι λιγο αστοχο, αφου αν καταργηθουν τα παρατυπα, ο 1 δεν θα μενει απεξω.

  14. Στόχος θεωρώ ότι είναι ο ορυκτός πλούτος. Ο ΓΑΠ ακολουθούσε σχέδιο, εν γνώση του ή εν αγνοία του όταν μας ωθούσε στο ΔΝΤ. Το ΔΝΤ ακολουθούσε σχέδιο όταν μας ωθούσε σε λάθος επιλογές και συνεχίζει να ακολουθεί το σχέδιο αυτό. Δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαία η έκθεση ακριβώς πριν το δημοψήφισμα που μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Και μέσα στο κόλπο είναι και η Γερμανία του Σόιμπλε - δεν ξέρω για την Μέρκελ.

     

    δεν ισχυει αυτο, δωθηκε μαχη στην ουασινκτον για να δημοσιευθει η οχι η εκθεση. Οι ΗΠΑ θελαν, οι γερμανοι οχι.

  15. Οι μνημονιακοί ΣΥΡΙΖΕΟΙ ευαγγελίζονται τους εργάτες της κάθαρσης .... στην Ελληνική πραγματικότητα .... Οι σταθμοι και τα κανάλια λένε πως ξεκίνησαν οι δεσμεύσεις λογαριασμών από το ΣΔΟΕ .

     

    Και εκεί που λες καιρος ήταν να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα  σκάει μπροστά μου μια βόμβα μεγατόνων .... Η είδηση αφορά τον ΚΑΠΕΡΑΝΙΟ του ΝOOR1 , του πλοίου με τους 2 τόνους ΚΟΚΑΙΝΗΣ που βρέθηκε πριν λίγο καιρό  στο οποίο εμπλέκεται ο  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ , για το οποίο ο καπετάνιος ήταν ο νούμερο ένα μάρτυρας !!!

     

    Ο καπετάνιος βρέθηκε εχθές νεκρός στην φυλακή ....... Λέγεται πως ψάχνουν την αιτία  και μιλάνε για δήθεν κάποιο αυτοάνοσο που είχε .....   Μιλάμε ΓΙΑ κάθαρση ....

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64222177

     

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64222177&mmid=28910148#videotop

     

    Με το που διάβασα την είδηση στο net , λέω δεν μπορεί θα έχει γίνει χαμός , ψάχνω στις ειδήσεις, από εδώ, από εκεί ..... Ολοι το έχουν κάνει γαργάρα ....... 

    Επεσα μια στιγμή επάνω σε ειδήσεις του ΑΝΤ1 όπου αναφέρθηκε επιγραμματικά .... και με διακοπές για άλλο θέμα ....

     

    Μετά λέμε για κάθαρση κ.λ.π.

     

    Μπορεί ο Μαρινάκης να έστηνε αγώνες για το στοίχμα και για τα μπόνους του Γαύρου, αλλά εδώ μιλάμε για ένα από τα μεγ. κακουργήματα που υπάρχουν .....

     

    ΕΕΕΕΕΕΕΕ ρε Τσίπρα ... Μ@μ@ την κάθαρση που ευαγγελίζεσαι .....

     

    συγχαρητηρια ανακάλυψες την αμερικη, οτι δηλαδη ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα δεν χτυπησε τους 10-20 διαπλεκόμενους της χωρας. Αυτο ειναι το μεγαλο στοιχημα, αν το ειχε κανει ηδη θα ειμασταν σε αλλη φαση.

     

    Τα καναλια δεν το παιζουν λογω μαρινακη οχι επειδη ο τσιπρας τους ειπε μην το παιζετε.

  16. ναι το defencenet φημιζεται για τις πολιτικες του αναλυσεις...πχ οπως με το οτι θα κατερρεε ολος ο κοσμος αν ριχναμε πιστολι στο imf.

     

    Ορισμενοι δεν καταλαβαν φαινεται πως οτι σχεδιο και να εχεις δεν μπορεις να βγεις απο το ευρω χωρις να διαλυθεις...

  17. Κανεις δεν ειπε οτι δεν τρεχει τιποτα, εγω αυτο που λεω ειναι οτι αυτηη εβδομαδα θα ειναι δυσκολη και θα κρινει την καταληξη της διαπραγματευσης και πολλα αλλα.

     

    Κανε λιγη υπομονη και αν χρειαστεις τα 1000ε εκτακτως, ελπιζω να μην ειναι για ιατρικο λογο

     

     

     

    Απορω που καποιοι ακομα και αυτο που ειναι οτι χειροτερο εχουμε ζησει οι περισσοτεροι σαν οικονομικη κατασταση το αντιμετωπιζουν λες και δεν τρεχει τιποτα οκ..

     

    Προφανως για παρα πολλους ειναι πολυ μακρια απο το "οτι χειροτερο". Για οσους δεν ξοδευουν ποτε πανω απο 60ε τη μερα και αν χρειαστουν 1000ε δεν τα εχουν ετσι και αλλιως δεν ειναι τιποτα. Και μαλλον αυτοι ειναι οι περισσοτεροι. Αν οχι περιμενουμε 2-3 χρονια και δοκιμαζουμε ξανα.

     

    Με 300ε μισθο, ο περιορισμος των 60ε, για μια βδομαδα, δεν σε πολυ-αγγιζει.

     

     

    Βεβαια πρεπει να δουμε αν θα μεινει το 60ε για μια μονο εβδομαδα. Λογικα δεν θα αρθει αμεσως μετα τη συμφωνια (αν υπαρξει) αλλα σταδιακα.

    • Like 1
  18. Αποχή στεγνά γιατί είμαι κάτοικος εξωτερικού. Και τελευταία φορά που κοίταξα, ο ελληνικός λαός δημοκρατικά δηλώνει οι ομογενείς να μην έχουν δικαίωμα στα πολιτικά δρώμενα της χώρας τους.

     

    1. που το ειδες αυτο;

     

    2. ε ναι ρε φιλε, οταν ο αλλος ειναι 40 χρονια εκτος, ή δεν εχει ζησει ποτε στην ελλαδα να μην εχει δικαιωμα λογικο ειναι. Τους ειδαμε και αυτους μπαινει ο καθε κομπλεξαρας ομογενης στο reddit και λεει εξυπναδες του τυπου "for fuck's sake produce something!" Ναι τωρα θα πιασω να πλεξω κουβερτα να εξαγουμε ηλιθιε.

     

    3. Η αποψη μου ειναι να υπαρχει ενα οριο πχ μαξ 10 χρονια απουσιας απο τη χωρα ή κατι τετοιο.

     

    4. Ζω στο εξωτερικο απο χρονια και εχω χασει αρκετες εκλογες.

  19. Έχω μια σκέψη στο μυαλό μου οτι ο Τσίπρας δε θέλει πραγματικά δημοψήφισμα αλλά το ανακοίνωσε σαν να έριξε το τελευταίο του διαπραγματευτικό χαρτί και ως μέσο πίεσης στην άλλη πλευρά.

    Αυτό που με ανησυχεί είναι αν τελικά οι δανειστές τελικά κάνουν λίγο πίσω και τα βρούμε κάπου στη μέση και ακυρωθεί τελευταία στιγμή το δημοψήφισμα μιας και θα μας ρίξουν ένα καρότο παραπάνω που θα γλυκάνει κάποιους και θα παρουσιαστεί ως επικοινωνιακή νίκη στη διαπραγμάτευση.

    Όπως και να χει οι μέρες είναι λίγες και τα πράγματα θα κινηθούν γρήγορα.

     

    Αυτο ακριβως εγινε. Για καποιο λογο πιστευω ακομα πως θα υπαρξει συμφωνια, ισως και λιγες μερες μετα την προθεσμια. Δεν γινονται ολα ακαριαια και φυσικα αν υπαρχει βουληση ολα τα τεχνικα λυνονται.

     

    Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα συνεχισουν να προσπαθουν να μας πατησουν. Απο την αλλη ο σοιμπλε ειναι γνωστο πως εχει τεραστιο μενος και οντως μας θελει εκτος ΕΖ, οποτε ποτε δεν ξερεις.

    • Like 1
  20. ΠΟΛΥ καλύτερη ισοτιμία

     

    Το φτηνότερο ανταλλακτήριο θα εχει παντα χειροτερη ισοτιμία απο την φτηνοτερη τραπεζα ή θα στα τρωει με αλλο τροπο. Τουλαχιστον, αυτο εχω συμπεράνει μετα απο χρονια που αλλαζω χρηματα.

     

    Προφανως και καποιες τραπεζες ειναι πολυ ακριβες, αλλα στα ανταλλακτήρια εχεις πολλαπλασιες πιθανοτητες να σε κωλοπιασουν, χωρια που αρκετα απο αυτα δεν μου αρεσουν ως μερη. Πας εκει και ειναι κατι περιεργοι τυποι, σε μια βρωμερη περιοχη, για να γλιτωσεις 5ε...καλυτερα στην τραπεζα...

     

    Επίσης, αν πχ δεις ισοτιμία ευρω-λυρας σε ελληνικη και αγγλικη τραπεζα θα δεις αυτο που ειπα πριν...

    • Like 1
  21. Να κανεις αναληψη απο atm εκει...

    Θα εχεις την καλυτερη δυνατη ισοτιμια καθως παντα τα atm παιρνουν ισοτιμια απο VISA, Mastercard κλπ. ;)

     

    απλα συνηθως σου χρεωνει ενα καπελο 5-10ε ανα αναληψη. Σε καποιες περιπτωσεις γινεται να κανεις αναληψη απο καταστημα και εκει οντως συμφερει.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.