Jump to content

angel_f

Premium Members
  • Posts

    2.716
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    7

Everything posted by angel_f

  1. angel_f

    Official Ryzen Club

    Θα ειναι ενεργοποιημενο το vsync και παιζει 60fps max χωρίς να ζορίζει την καρτα.
  2. angel_f

    Official Ryzen Club

    Δεν είναι με το hwinfo το θέμα, εχει πολύ μεγάλο vdrop ενω εχω βάλει το max load line calibration , οταν είμαι idle εχω 1.37.
  3. angel_f

    Official Ryzen Club

    Ποιο πανω δεν παει σταθερά , ακόμα και με 1.4 στα 4 δεν είναι σταθερό.. οπότε δεν αξίζει να δώσω παραπάνω ρεύμα. Η μνήμες παίζουν στα 3200 .
  4. angel_f

    Official Ryzen Club

    Ναι φιλε μου, πατάει καλα , την τσέκαρα απο το πλάι και ηταν OK , να φανταστεις οτι ειχα βαλει λάθος βίδες ( απο intel) και ηταν μια χαρα... Οι εντυπώσεις απο την Noctua D15 είναι πολυ καλές, o 1700 στα 3925 Mhz με 1.35v prime95 παίζει max 71c
  5. angel_f

    Official Ryzen Club

    Νεο bios για τις Gigabyte με μειωμενα cas latency http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#support-dl
  6. angel_f

    Official Ryzen Club

    Είπα να βαλω μια τάξη στο συστηματακι... Η corsair H110 είναι βιδωμένη στα δυο ποδαράκια διαγώνια λόγω έλλειψης AM4 βάσης, ειναι και η τελευταία φορά που βγαίνει φωτο γιατι έρχεται αντικαταστατης noctua NH D15.
  7. angel_f

    Official Ryzen Club

    Μπήκα και εγω στο ryzen club με ενα 1700 , gigabyte X370 K7 , G.skill ripjaws V 3200cl16 . Το σύστημα ειναι 100% stable στα 3925 Mhrz 1.38v , μνημες στα 3200 με 14cas και F2 bios. To cinebench R15 @ 1705 όπως φαίνεται στο screenshot αν και εχει φτάσει μεχρι 1723. Αναμονη για το καινούριο bios που υπόσχεται ακομα καλύτερες επιδόσεις
  8. Samyang 135mm f2 Είναι εντυπωσιακός φακός για τα λεφτά που ζητάει..
  9. angel_f

    Heroes of the Storm

    Εχω δυο κλειδιά , όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει μήνυμα. AggelosJF#1477
  10. angel_f

    zowie EC evo

    Μετά απο σχεδόν τρία χρόνια μετο Evo ec1 έσπασε το έλασμα του διακόπτη στο αριστερό κουμπί . Μέχρι να το φτιάξω δεν την πάλεψα καθόλου με ενα παλιό Logitech . Το άνοιξα με πολύ ζόρι γιατι η μια βίδα θελει τρίγωνο κατσαβίδι και ανοίγει δεξιόστροφα . Τελικα έβγαλα το έλασμα απο το ενα πλαϊνό κουμπί και το έβαλα στο χαλασμένο . Ελπίζω να αντέξει τρία χρόνια ακόμα [emoji1]
  11. angel_f

    Naval Action

    Ειχα παρει τα Total war μόνο για τις ναυμαχίες και ηταν απογοήτευση. Το Naval Action εχει πολύ διαφορετικό και βαθύ gameplay.
  12. angel_f

    Naval Action

    Ανοίγω αυτό το θέμα για να γνωρίσετε ενα πολλά υποσχόμενο sandbox, open world naval combat game, ενος μικρού στούντιο απο την Ουκρανία το Naval Action Είναι σε φάση Alpha , και εάν το αγοράσετε θα εχεται άμεση πρόσβαση σε PVP και PVE ναυμαχίες με αρκετούς τύπους πλοίων. Αν και σε πρώιμη φάση είναι εξαιρετικά προσεγμένο παιχνίδι που διαμορφωνεται σύμφωνα με τις παρατηρήσεις και τις ιδέες του community. Προσωπικά μου αρέσει πολύ ακόμα και σε αυτή την ημιτελή φάση. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.
  13. angel_f

    Assetto Corsa

    Ωραία ήταν!!! Ελπίζω να μαζευτούμε σύντομα πάλι! Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. angel_f

    Assetto Corsa

    χαχα! Ασε τα ψόφια Ιάσονα... πήρες καινούριο PC και δεν εχεις οργανώνει για assetto?!... Τελείωνε!
  15. angel_f

    Assetto Corsa

    για να σε δούμε τρελογιατρε...!! καθημερινά έχουμε κόντρες με τα παιδιά ! Μετα τα μπάνια σε περιμένουμε!
  16. angel_f

    Assetto Corsa

    Ελα να μαζευόμαστε αποψε!!!! [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=4655]racer[/MENTION] Μπείτε ρε λουγκρες να παίξουμε!!! εχουμε και ts!
  17. angel_f

    Αγορά 24" monitor for GAMING !

    Δεν νομίζω να καταφέρεις να δουλέψεις σωστά photoshop με την Benq... Όσον αφορά το gaming ειναι φανταστική αλλα στο θεμα contrast, χρώματα, ρυθμίσεις φωτεινότητας, gamma, μαυρο ειναι fail. Εχω το i1 Display PRO και δεν εχω καταφέρει να την καλιμπραρω οστε να πλησιάζει σε IQ οχι την NEC αλλα μια παλιότερη LG , TN 23", η εικόνα της δε out of the box είναι απαράδεκτη, όπως θα δεις και στα review. Λογο του οτι η Benq εχει βάλει διάφορα κόλπα gaming στη οθονη όπως το black eQualizer , d contrast , lightBoost , ειναι αδύνατο να καλιμπραριστει και να μην επεμβαίνουν αυτες οι ρυθμίσεις στις διαβαθμίσεις του γκρι, χρώματα κτλπ Καλο θα ειναι να κρατήσεις την παλιά οθονη για ps.
  18. angel_f

    Αγορά 24" monitor for GAMING !

    Ακου τον [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] ... Εχω δυο monitor, ενα nec 3090 IPS και το Benq XL 2411T. Πήρα το Benq γιατι ήθελα να παίζω σε 144hrz και 1080p ώστε να πιάνω καλά fps και λίγο lag σε σχέση με το 2560χ1600 60Hrz H Διαφορά μεταξύ των δυο monitor στα games εναι τεράστια, απο την θολούρα, lag, tearing, σπασμένη κίνηση ακόμα και με GTX 780, πλέων παίζω όλα τα παιχνίδια, strategy, fps στα 24" 144hrz έχοντας το 30" μονο για Photoshop και internet. Προσωπική άποψη, κοίτα 144hrz 1080p για games.
  19. angel_f

    ESO

    Απο γραφικά ειναι αρκετά καλό, κατα τα άλλα η πρώτη αίσθηση είναι "ξαναζεσταμενο πιάτο" Ευτυχώς που υπάρχει το EVE online
  20. angel_f

    ESO

    Αυτη την φορά κρατήθηκα και δεν έκανα preorder... εχω περιέργεια τι θα δω στη beta, Δεν θέλω να την πατήσω όπως στο SWTOR που φαινόταν απο την beta η μουφα και το preorder ειχε πέσει ήδη...
  21. Δεν μου δουλεύει... βάζω το link στην εισαγωγή εικόνας και δεν την εμφανίζει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.