Jump to content

webhunter

Premium Members
  • Posts

    1.749
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by webhunter

  1. Εννοείς την απόσταση μεταξύ των μεταλλικών επιφανειών του κουτιού, ε; Όταν είναι εγκατεστημένος ένας δίσκος, όμως, εξέχει καθόλου από την αριστερή πλευρά; Οπως έχω δει στις φωτογραφίες, είτε εξέχει λίγο είτε καθόλου...

    Ευχαριστώ πολύ για τις ακριβείς μετρήσεις...

    Από τα αριστερά του κουτιού δεν εξέχει καθόλου, μάλιστα βρίσκεις ότι μπαίνει πιο μέσα κατά 0.06 cm, ενώ από τη δεξιά πλευρά εξέχει ο δίσκος κατά 1.2 cm, επομένως από τα 5.1 έχεις ελεύθερα 3.9 cm. Από αυτό αφαίρεσε sata καλώδια και πρέπει να σου μένεις πάνω από 1.8 cm!

    Sorry, αλλά είναι βιαστική μέτρηση! Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο μου λες!

    post-5359-1416074430,3394_thumb.jpg

    post-5359-1416074430,3931_thumb.jpg

  2. Δεν έχω δοκιμάσει τα 2 που προαναφέρεις σε καταστάσεις καθημερινής εργασίας. Απλά έτυχε να τα δουλέψω για μερικές ώρες. Δεν έθεσα κάποιο στοιχείο σύγκρισης, απλά ήθελα να μάθω ως προς τη διαφέρουν τόσο πολύ για να δικαιολογούν τα διπλάσια λεφτά για κάτι τέτοιο. Τo MX 1000 είναι παλιό δε λέω, αλλά δεν μου έχει προκαλέσει κάποια έντονη δυσαρέσκια, τουλάχιστον στα καθημερινά task, με games δεν ασχολούμαι!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.