Jump to content

GriGaS

Reviewers
  • Posts

    8.671
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    15

Review Comments posted by GriGaS

  1. Προσωπική μου άποψη, όσες περισσότερες μετρήσεις έχεις όρεξη να κάνεις είναι ευπρόσδεκτες. Για τα reviews έχω δύο διαφορετικά ζευγάρια μάτια. Αυτά που διαβάζουν ένα review γενικώς, και αυτά που μελετάνε ένα review όταν πρόκειται να αγοράσω κάτι. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να αγνοήσω κάποια πράγματα, στη δεύτερη the more the better.

     

    By the way, μιας και το ανέφερες, σε ένα αρχαίο netbook έχω τον Samsung SLC που είχαμε κάνει σχεδόν ομαδική αγορά πριν 15 χρόνια. Εννοείται πως ζει και βασιλεύει.

  2. WWW.AMAZON.ES

    Compra online AVM Fritz!Box 7530 AX International - Router DSL/VDSL, WiFi 6 AX, Banda Dual (1800 Mbps 5 GHz y 600 Mbps...

     

    Σε προσφορά στα 125+μτφ από το ισπανικό αμαζον.

     

  3. πριν 2 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε:

    Και να πω και την αλήθεια, δεν είμαι πλέον σε ηλικία να κάθομαι να ασχολούμαι.

     

    και μετά λέτε εμένα μπάρμπα....

     

    (ζάχο μαζί σου, και εγώ πλέον λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου έχω χάσει κάθε διάθεση να μαζοχίζομαι με τις ιδιοτροπίες του κάθε τεχνολογικού προϊόντος)

    • Like 2
  4. To made in China έχει πάψει εδώ και πολλά χρόνia να ταυτίζεται με χαμηλής ποιότητας προϊόντα (τουλάχιστον από αυτούς που καταλαβαίνουν). To designed in China, by Chinese είναι που έχει τα θεματάκια του...

    • Like 1
  5. Ξεκινάω ανάποδα

     

    1. Noise cancelling σε μικρόφωνο που συνδέεται μέσω 3.5mm νομίζω πως δεν γίνεται. Λογικά κάποιου είδους παπάτζα είναι. Εκτός και εάν το συγκρίνουν με τα pistons που δοκίμασε ο @pol77 πριν λίγο καιρό οπότε ναι είναι noise cancelling τα μικρόφωνα της σειράς HS.

     

    2. Όσον αφορά την ενσωματωμένη USΒ των HS60 Pro, εάν κάποιος δεν τη χρειάζεται, αγοράζει τα HS50 Pro. Και επίσης δεν γίνεται να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από μία κάρτα ήχου που κοστίζει 10 ευρώ. Λογικά αυτή που αγόρασες με 30 ευρώ θα είναι καλύτερη.

     

    3. Τα HS35 δοκιμάστηκαν όπως έγραψα τόσο στο δικό τους review, όσο και εδώ με αυτή που ενσωματώνει η βάση ST100 και διαπίστωσα πως ακούγονται εντελώς το ίδιο, τόσο αυτή των HS60 Pro όσο και αυτή της ST100.

     

     

    • Like 2
  6. πριν 11 ώρες, το μέλος Dem έγραψε:

    ως σου φάνηκε η  στερεοφωνική εικόνα, το πλάτος, το soundstage του Virtuoso

     

    ως προς αυτά που ρωτάς, τα Virtuoso συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά.

     

    σε σχέση με αυτά που γράφεις στο spoiler και εγώ πιστεύω πως είναι πρώτον θέμα marketing και δεύτερον για όσους είναι επιρρεπείς στα placebo effect των εταιρειών.

     

    αν είσαι Αθήνα, πιστεύω πως σε κάποιο μεγάλο μαγαζί σύντομα θα τα έχουν ανοιχτά, εάν έχεις ένα "αξιοπρεπές" κινητό ή mp3 πιστεύω πως θα μπορείς να τα δοκιμάσεις με τα flac της αρεσκείας σου.

  7. πριν 4 ώρες, το μέλος Dem έγραψε:

     μπορούμε να βρούμε μια λίστα περίπου με αυτά που έχεις ακούσει? 

     

    να σου κάνω λίστα λίγο δύσκολο. μπορείς όμως να μπεις στα review περιφερειακών και να δεις. νομίζω την τελευταία 10ετία πρέπει όλα τα gaming headsets τα έχω κάνει εγώ. μπορεί και όχι. προχωράμε.

     

    πριν 4 ώρες, το μέλος Dem έγραψε:

    HyperX Cloud Fligh, Corsair Void Pro , σαν πιο οικονομικό.

    Logitech G533 επίσης αλλά δεν έχει 3.5mm jack

     

    από αυτά, πριν κάποια χρόνια έκανα τα Void Pro RGB Wireless, σε σχέση με τα οποία τα Virtuoso είναι καλύτερα.

    πριν 4 ώρες, το μέλος Dem έγραψε:

    αλλά δεν ξέρω με το lag τι γίνεται. Έχει δοκιμάσει τέτοιου τύπου ακουστικά σε ταινίες / games ?  είναι αντιληπτό ? δεν ξέρω πως θα απέδιδαν σε πράγματα που θέλεις ένα  μεγάλο  ψευτο soundstage. 

     

    όσο το bluetooth 5 είναι δυσεύρετο σε υπολογιστές δε νομίζω πως είναι σωστή η επιλογή ενός τέτοιου headset για χρήση σε pc, πέραν της μουσικής. με παλαιότερο πρωτόκολο έχει τύχει να βλέπω ταινία, να ξεχαστώ και να βγω στο μπαλκόνι να πάρω τον αναπτήρα, να χαθεί στιγμιαία ο ήχος και όταν μπήκα μέσα και ξανάπαιξε να είναι εντελώς ασυγχρόνιστο. οπότε από μένα είναι όχι προς το παρόν.

     

    Για τα υπόλοιπα ακουστικά που με ρωτάς, δυστυχώς δεν τα έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σου πω.

    • Like 2
  8. πριν 26 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Όμορφα, κομψά, καλή μπαταρία, καλή εμβέλεια αλλά ρε φίλε κοντά 200€?

    Θα μου πεις βέβαια για κάποιους τρελαμένους με τον ήχο, 200€ κοστίζει το mini jack Καλώδιο που έχουν τα ακουστικά τους :p 

     

    Να στο θέσω ως εξής. Εάν θεωρείς ότι τα Void Pro Wireless Special Edition που χρησιμοποιείς καθημερινά αξίζουν τα λεφτά τους, τότε και τα Virtuoso αξίζουν επίσης τα δικά τους.

  9. Η ηχητική ποιότητα πάντα εξετάζεται για την κατηγορία τιμής και το είδος. Για την κατηγορία τους λοιπόν ήταν ανέλπιστα καλά. 

     

    Ο διακριτικός σχεδιασμός είναι υποκειμενικά θετικό γιατί δεν είναι καγκουρικα. Δεν είμαστε 15 χρόνων. 

     

    Το μικρόφωνο κάνει σωστά τη δουλειά του για συνομιλίες. Προφανώς και δεν ειναι για podcast. 

     

    Στην τιμή που τα είχε βγάλει το πλαίσιο νωρίτερα το καλοκαίρι ήταν φοβερό vfm. Ακόμα και τώρα όμως είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους για επώνυμα από ελληνικό κατάστημα. Πιθανώς από το Aliexpress με 30 να βρίσκεις καλύτερα... 

     

    (Από ηλικίες 10-16 που ξέρω είναι μερικά που ντε και καλά θέλουν Corsair / Razer / ο,τι είναι της μόδας στην παρέα. Νομίζω πως αυτοί είναι το κύριο target group των Hs35 γι αυτό και τα 4 χρώματα) 

  10. Μία ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Μέχρι που είχα πάρει ένα QCK

     

    και εγώ QCK είχα και στο σπίτι και στο γραφείο και τα πρότεινα και σε συναδέλφους, καθ'ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πείσεις κάποιον να δώσει 10 ευρώ για mousepad παρά 25 και 30

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.