Jump to content

god

Premium Members
  • Posts

    992
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by god

  1. Λιγο ασχετο. Η εκδοση που εχει το bing εχει γινει τελειως μαπα! Οταν χρησιμοποιουσε την 3.5 ηταν καλο, με την 4 βελτιωθηκε σε καποιους τομεις, σε αλλους δεν μ αρεσε τοσο.

     

    Τωρα δεν αντεχεται! Εχει ανοια, το ρωτας κατι, σου απανταει μια χαζομαρα, του λες κατι ακομα για να διορθωσει την χαζομαρα που ειπε, και πολλες φορες δεν καταλαβαινει οτι αυτο που του απαντησες ηταν σχετικο με την αρχικη ερωτηση σου. Την εχει ξεχασει τελειως.

    Εχει ξεχασει οτι python ηξερε.

    Του λες να μην γραφει σελιδες με σαλτσες και να απαντησει μονο σε αυτο που θες και το αγνοει.

    Και πολλα αλλα θεματα που αποκλειεται να εχουν σχεσει με το πως μαθαινει κτλ.

     

    Εχουν αλλαξει μοντελο και κρατησαν το ιδιο ονομα; Εχουν αλλους διακοπτες να γυρισουν που το κανουν πολυ φτηνοτερο για τη microsoft, αλλα και τερμα χαζο; Παντως απο οτι φανηκε δεν την επαιρνε την ms να συνεχισει να παρεχει την υπηρεσια με την ιδια ποιοτητα οπως στην αρχη.

    • Like 1
  2. Χαζομαρες. Κανονικα χειριστηρια xbox χρησιμοποιουνται σε drones, αλλα εκει στη χειροτερη απλα θα μεινει για (λιγο?) ανεξελεγκτο. Λογικα θα κοστιζει λιγοτερο να χασουν ενα drone, παρα να τα σκασουν για την αναπτυξη χειριστηριου. Στο βαθυσκαφος, αμα χαλασει τι κανεις; Εχουν δευτερο; Θα προλαβουν να το αλλαξουν πριν στουκαρουν πουθενα; Αμα αυτος που χειριζεται το βαθυσκαφος ζαλιστει-πεθανει δεν ξερω και γω τι, τι θα γινει; Ο δευτερος απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι σχετικος με το επαγγελμα.

  3. 15 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

    Οι αρχαιολογιες Χ570 εχουν παει σε τρελα επιπεδα. Την ειδαν οπως οι ΑΜ5 φαση.

    Στο am4 πολυ δυσκολο να δεις καλες τιμες σε μητρικες. Εχει γεμισει ο τοπος 1ης, 2ης και καποιες φορες 3ης γενιας ryzen που απλα καθονται, γιατι εγινε αναβαθμιση σε 5χχχ με την ιδια μητρικη. Οταν αρχισουν να χαλανε και οι παλιες b350,x370 με zen 3 πανω, ολες οι am4 θα εξαφανιστουν.

  4. Θα μειωθει παλι η παραγωγη για καποιο λογο, θα ανεβουν οι τιμες, θα ανεβουν τα margins, θα ανεβουν και οι μετοχες. Καθε φορα το ιδιο γινεται με τις dram. Ας αργησουν μονο λιγο, να κανω καμια αναβαθμιση με μπολικη φτηνη ddr5 και κανα meteor lake.

     

    Σχετικο-Ασχετο στορυ.. Καθαριζα ενα συρταρι τις προαλες με παλιες αποδειξεις και βρηκα αποδειξη του 2011-12 με 8gb καλες ddr3 στα 39ευρω και αποδειξη του 2017-18(δεν θυμαμαι) με 16gb ddr4 απλες μνημες 100++ευρω

    edit: Και δεκεμβρη του 2015 αλλη μια απο γερμανια 32gb 120ευρω.

    • Like 2
  5. Εγω παντως δεν βλεπω να εχουν και τοσο μεγαλο πλεονεκτημα οι arm σαν αρχιτεκτονικη στη καταναλωση.

     

    Ο M1 ηταν σε καλυτερο node.

    Μεγαλυτεροι επεξεργαστες σε χαμηλοτερη συχνοτητα εχουν σε πολλες περιπτωσεις πλεονεκτημα στην καταναλωση, η apple μπορει να χρεωσει για το μεγαλο τσιπακι οι αλλοι οχι ευκολα.

    Με κολλημενη ram και ssd γλιτωνουν και απο εκει κατι

    Pcie lanes και λοιπα συμπραγκαλα τρωνε και αυτα εξτρα ρευμα.

     

    Με το που πηγε η amd στο ιδιο node, η τεραστια διαφορα εφυγε ηδη. Οποτε δεν ειναι η αρχιτεκτονικη, ειναι οτι η apple μπορει και φτιαχνει τσιπακια με ακριβως οτι χρειαζεται, κατι που δεν μπορουν να κανουν οι amd, intel.

     

    • Like 1
  6. Οι τιμες σε πολλες περιπτωσεις ειναι πολυ καλες! Ενας που δεν παιζει παιχνιδια μπορει να παρει 13500, 64gb ddr4 3200 που ειναι ΤΖΑΜΠΑ τωρα, φτηνους ssd. Οι καρτες ειναι ακριβες, και οι μητρικες τσιμπανε καπως.

    Το θεμα ειναι οτι ολοι αγορασαν τα τελευταια 2 χρονια οτι pc μπορει να χρειαζοντουσαν και μονο οι gamers καιγονται για αναβαθμιση.

  7. Πιο παλια ελεγαν για αυτους οτι χρησιμοποιουσαν refurbished δισκους(μπορει να εχει και 50000ωρες χρησης και να λεει 0 στο smart) και οτι τους μετρουσαν κανονικα στα αποτελεσματα που εβγαζαν

  8. 6 hours ago, dpolal said:

    Δεν περίμενα ποτέ να δώ linux διανομές τόσο ψηλά στην κατάταξη.

    Απίστευτο. :o

    Αν δεις την λιστα, τα περισσοτερα κενα ειναι απο εφαρμογες. Με μια προχειρη ματια στο debian εχουν τα κενα των firefox esr, chromium κτλ και απο οτι καταλαβαινω καθε αλλου πακετου που υπαρχει στο repo.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.