Jump to content

Dr.Paneas

Premium Members
  • Posts

    6.635
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by Dr.Paneas

  1. On 22/7/2021 at 11:03 ΠΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

    Δηλαδη οι mirrorless μου λες οτι εχουν ιδια ποιοτητα με το κινητο το παλιο? Δεν μπορω να το διανοηθω. Να πουλησω τοτε την καμερα μου ?

     

    lol ? 

    Για livestream μιλαω ή video conference ... οχι γενικά! Εκτος κι αν εχεις κανα hdmi 4k στικ για να στελνεις απευθειας το output στο OBS, αλλα μετα θες ενα θηριο να κανει compress για realtime και να το στριμάρει. Προσωπικα το κινητο πιστευω ειναι hands down το καλυτερο και πιο οικονομικο και πιο ανετο (οχι καλωδια, περισσοτερη μπαταρια, already optimized, κλπ) σε αυτες τις περιπτωσεις. Ο,τι βολευει τον καθενα. Περι ορεξεως ...

  2. Πολύ καλή παρουσίαση :D

     

    Στο θέμα της κάμερας, προσωπικά η δική μου επιλογή είναι η εξής:

     

    1. Παίρνεις το παλιό σου smartphone το οποίο αν και "παλιό" γνωρίζεις ότι είναι decent enough, και το βάζεις πάνω σε μία βάση για κιντό πάνω στο γραφείο.

    2. Εγκαθιστάς το OBS και το αντίστοιχο wifi stream plugin, όπου καταγράφεις την εικόνα μέσω της πίσω κάμερας του κινητού (συνήθως είναι καλύτερη από την μπροστινή).

    3. Βάζεις ότι φίλτρα και επεξεργασία θες και όταν είναι να μπεις στη κλήση, σαν επιλογή συσκευής κάμερας, επιλέγεις το OBS.

     

    Ειδικά σε livestream βολεύει πάρα πολύ. Το χρησιμοποιήσα σε περιπτώσεις όπου ήθελα να δείξω live κολλήσεις και ηλεκτρονικά και ήταν πολύ καλύτερο σε σχέση με την A7III DSLR, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και ευκολίας.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.