Jump to content

karmen1983

Administrators
  • Posts

    31.352
  • Εγγραφή

  • Ημέρες που κέρδισε

    468

Είδηση Comments posted by karmen1983

  1. Δεν έχεις άδικο έτσι το βλέπω κ εγώ αλλά να… Επεοδη είναι αυτός που είναι σκέφτομαι τι στο καλό έχει στο κεφάλι του. Δε μπορεί να πηγαίνει τόσο πάνω στα βράχια και να σφυρίζει κιόλας. Τι να πω…

     

    Τωρα αν το πήρε για το χαβαλέ του κ κάνει εκεί τα παιχνιδάκια του ε μαγκιά του :p

    Μπορεί να εκτονώνεται εκεί μέχρι να καταφέρει να πάει διάστημα χωρις εκρήξεις :hehe:

     

  2. Αυτός παίρνει αποφασίσεις αναλογα από ποιο πλευρό θα σηκωθεί το πρωί;;

    Από την άλλη με αυτά κ με αυτά ειναι μόνιμα στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Ποια είμαι εγώ να κρίνω κάποιον που έχει καταφέρει να χάνει 20δις και να μην τρέχει κάστανο :amen: 

    • Like 1
  3. Γκουχ γκουχ!

    Ναι γεια σας εγώ που έκραζα είμαι. 
    Το εχω μερικές μέρες στα χέρια μου (pro max) και οκ ναι εντάξει έκανα λάθος που εκραζα φίλους. Μη τους το πείτε μεταξύ μας να μείνει…

     

    Η απόκριση, το ξεκλείδωμα με Face ID, οι εφαρμογές και πανάθεμά την αυτή τη μπαταρία ναι είναι σε αλλά επίπεδα.

    Προς το παρόν δεν εχω νιώσει κάποιον περιορισμό. Ότι είχα, εχω και το μόνο ξενέρωμα που έφαγα ήταν το ιστορικό του viber το οποίο το χάνεις όταν πας από android σε iOS και το ανάποδο. Ευτυχώς έμεινε στους υπολογιστές.
    Κατά τα αλλά όλα τέλεια προς το παρόν,υπέρ ευχαριστημένη αν κ πόνεσε. Από την άλλη δεν αλλάζω κάθε χρόνο τηλέφωνο και είχα βαρεθεί να εχω παντού φορτιστές και να βλέπω τη sammy να βγάζει διαφήμιση μπαταρία που κρατά όσο η μέρα σου. Όχι ρε φίλε σε αυτά τα λεφτά δε θέλω να διαπραγματευτώ αν θα κρατήσει όσο η μέρα μου. Για την κάμερα δεν εχω άποψη ακόμα καθώς δεν εχω βγάλει κ καμία σοβαρή φωτογραφία.

    Δυο ss από χθες κ σήμερα.


    AE57C48E-33EA-4FD0-843A-68C2D33E3C6A.png29E82A77-D852-4837-A0DA-9969109D0B1C.png

     

    • Like 3
  4. Απεκτησα σχετικα πρόσφατα το 4κ με το τηλεκοντρολακι. Απορω πραγματικα τι εκανα τοσο καιρο. 

    Ελυσα τα χερια μου στη τηλεόραση, καταργησα τα τηλεκοντρολ κ εχω πλεον ενα κ γενικά η ευκολια πλοηγησης που προσφερει ειναι αλλου.

    Οτε, netflix, disney+, eon, apple tv ολα μα ολα νοικοκυρεμενα.

     

    Δεν ασχολουμαι οσο παλια με την τεχνολογια κ πλέον κατι τετοια με κανουν να το μετανιώνω. Αλλα τι να κανεις και τι να πρωτοπρολαβεις.

     

     

    • Like 2
  5. Εδω ο τύπος το έχει κάνει βίδες κυριολεκτικά και φαίνεται όντως σχετιικά απλή η πρόσβαση παντού για κάποιον με γνώσεις και "καλή τακτοποιηση" τι εβγαλε για να το ξανατοποθετήσει στη θέση του και να μη του περισσεύει τίποτα ;)

     

     

     

    • Like 1
  6. Δε καταλαβαίνω την έκπληξη. Ολα της προϊόντα φέρουν ελληνικά ονόματα από την μέρα της δημιουργίας της.

    Και αυτό που λέει ο Ηλιας ισχύει. Η ποιότητα ειδικά στα κουτιά που έχω παρουσιάσει από το πιο φθηνό στο πιο ακριβό αν την είχαν άλλες εταιρίες, θα κάνανε τα διπλά λεφτά τουλάχιστον.

    • Like 3
  7. Προσωπικά το περιμένω πως και πως. 

    Εχουν γίνει μεγάλα βήματα σε τέτοιους τομείς και ειδικά η ηλεκτρονική έκδοση εξουσιοδότησης είναι μεγάλο πράμα και έχει λύσει χέρια!

     

    • Like 4
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.