Jump to content

pol77

Reviewers
  • Posts

    11.243
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    10

Είδηση Comments posted by pol77

  1. Όπως τα λέει ο @jax7480 είναι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η δοκιμασία μοιάζει επίτηδες σχεδιασμένη για να ωφελήσει συγκεκριμένη στρατηγική λειτουργίας του controller και τίποτα παραπάνω. Προσέξτε ότι τα "πακέτα" των 256MB δε γράφονται ως ανεξάρτητα αρχεία, αλλά ως τμήμα του αρχείου που καταλαμβάνει το 20% της χωρητικότητας του drive, με όποιες συνέπειες μπορεί αυτό να έχει στη λειτουργία του κάθε controller και στον τρόπο που αυτός χειρίζεται την εγγραφή δεδομένων.

     

    Παραθέτω το Linear Write Test του AIDA64 γιa 3 από τα drives της παραπάνω σύγκρισης. Μπορείτε να δείτε το πώς ο κάθε controller χειρίζεται μια συνεχή εγγραφή ολόκληρης της χωρητικότητας του drive και να βγάλετε συμπεράσματα.

    AIDA64_Linear_Write.png

    AIDA64_Linear_Write.png

    AIDA64_Linear_Write.png

    • Like 1
  2. Αναπολώ τη ζωάρα που έκανα πριν γίνω ριβιούερ και κέρδιζα κάθε χρόνο και από ένα δωράκι στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Λάμπη... :)

     

    Τώρα μιλάω με τις εταιρίες για να μαζέψουμε τα δώρα για το διαγωνισμό και απαγορεύεται να συμμετέχω εγώ και οι συγγενείς μου μέχρι 17ου βαθμού! :wall:

     

    Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και καλό διαγωνισμό σε όλους! :tongueout:

    • Like 3
  3. Ενδιαφέρον κομμάτι. Νομίζω και η Dell ανακοίνωσε αντίστοιχο Convertible XPS 15 9575 με Kaby Lake G.

     

    Να δούμε αν θα ανακοινώσει και το XPS 15 9570 με Kaby Lake R HQ 8ης γενιάς και Nvidia GTX 1060 Max Q στην CES ή θα πάει για αργότερα.

  4. Χρόνια πολλά και καλά και δημιουργικά σε όλους μας εδώ στο Εργαστήρι!

     

    Η δική μου πρόταση βελτίωσης του Λάμπη είναι να μην αποκλείονται οι συνεργάτες από τους διαγωνισμούς :p.

    Επίσης προτείνω περισσότερο υλικό video, κυρίως στα reviews (για τους υπόλοιπους reviewers, όχι για εμένα).

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.