Jump to content

pol77

Reviewers
  • Posts

    11.243
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    10

Review Comments posted by pol77

  1. 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω. Και από τι βλέπω παίζουν και σε πολύ λογική τιμή. Πολύ μου αρέσει και σαν υλικό είναι ανώτερο από το πλαστικό 

    Μήπως έχεις μετρήσει τι πάχος έχει το keycap? 

    Δεν έχω μετρήσει το πάχος, αλλά όσο και αν σου φανεί παράξενο, δεν έχει σημασία το πάχος των keycaps. Αυτό που παίζει ρόλο στον ήχο είναι το υλικό και η μάζα. Το πάχος ουσιαστικά είναι ανάλογο της μάζας, για δεδομένο υλικό, γι αυτό και το χρησιμοποιούμε ως ένδειξη. Το κεραμικό υλικό έχει πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα από τα πλαστικά (ABS, PBT). Τα κεραμικά keycaps έχουν περίπου τη διπλάσια μάζα / βάρος από τα πλαστικά. Συγκεκριμένα το Space Bar έπρεπε να το ξανασχεδιάσουν γιατί ήταν τόσο βαρύ που τα ελατήρια των περισσότερων διακοπτών δεν μπορούσαν να το επαναφέρουν.

     

    Ο ήχος των Cerakey είναι μοναδικός, σε σχέση με τα Dyesub PBT που έχω δοκιμάσει (και μου αρέσει ο ήχος τους). Είναι thocky και marbly την ίδια στιγμή. Γενικά η V2 έχει και καλή εφαρμογή, οπότε το μόνο που μπορεί να μη σου αρέσει είναι η υφή / αίσθηση καθώς δεν έχουν texture, είναι γυαλιστερά. 

  2. Απόλυτα σεβαστό. Κι εγώ όσα Shine Through έτυχε να έχω, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, δεν μου αρέσει ο ήχος τους.

     

    Στην προσπάθειά μου να τα συνδυάσω όλα, ήχο και shine though, παρήγγειλα τα Cerakey v2. Δεν είναι θεωρητικά shine through, αλλά τα λευκά, επειδή είναι κεραμικά, αφήνουν αρκετό φως να περάσει και είναι αρκετά όμορφα, ενώ φαίνoνται ξεκάθαρα τα μαύρα legends. Best of both worlds, it seems. Διαφορετική αίσθηση από το πλαστικό, που σε πρώτη επαφή, νομίζω ότι μου αρέσει. Άσε που λογικά δε θα αλλάξει η υφή τους από τη χρήση.

  3. @BloodMage

    Διακόπτες που δεν έχουν Interference με Cherry Profile Keycaps και North facing LEDs.

     

    Καθώς το video είναι 2 ετών, υπάρχουν και αρκετά νεότερα μοντέλα που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα, όπως οι Gateron Milky Pro Yellow που χρησιμοποιώ εγώ με Cherry Profile Keycaps σε North Facing keyboard.

  4. On 18/3/2024 at 3:48 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Μπράβος για το review 

    Πολύ ωραία ιδέα θα έλεγα αλλά πολύ κακή υλοποίηση 

    Θα πρόσθετα στα αρνητικά το North facing Led Και η μη υποστήριξη via 

    Έχω αρχίσει να ασχολούμαι ελαφρώς με πληκτρολόγια τελευταία και καταλαβαίνω τι λες και γιατί, όμως, τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο της ενασχόλησης που βρίσκομαι, θεωρώ υπερβολή το να ζητάς South Facing LEDs από ένα καθαρά "gaming" προϊόν.

     

    Ο μόνος λόγος για την ύπαρξη των South Facing LEDs είναι ότι κάποιοι διακόπτες, όταν είναι σε διάταξη North Facing δεν είναι συμβατοί με Cherry Profile Keycaps. Αυτό σαφώς και ενδιαφέρει κάποιον keyboard enthusiast που θέλει να μπορεί να δοκιμάζει όλους τους πιθανούς διακόπτες στο πληκτρολόγιό του και να μπορεί να τους συνδυάσει με τα πολύ συνήθη και δημοφιλή Cherry Profile Keycaps. Αλλά για έναν Gamer, είναι πολύ πιο σημαντικό να έχει Shine Through Keycaps παρά η παραπάνω συμβατότητα. Ξέρω ότι τα Shine Through Keycaps δεν έχουν τον καλύτερο ήχο, με αποτέλεσμα οι keyboard enthusiasts να τα αποφεύγουν. Συνεπώς δεν ενδιαφέρονται για τη λειτουργία shine Through. Οι gamers όμως, και το ευρύτερο κοινό, ενδιαφέρονται.

     

    Όσον αφορά τη συμβατότητα με Via, δεν έχω προς στιγμήν κάποιο πληκτρολόγιο που το υποστηρίζει, αλλά διαβάζω ότι είναι επίσης πολύ σημαντικό software στον κόσμο των Keyboard Enthusiasts. Κάνει όμως κάτι παραπάνω από πχ το iCue της Corsair;

     

    Σε τελική ανάλυση συμφωνώ με τα south facing LEDs και την υποστήριξη VIA για τα Enthusiast level πληκτρολόγια, αλλά δε μου φαίνεται να είναι το συγκεκριμένο προϊόν ένα από αυτά.

     

    Τις γραμμές αυτές στις γράφω από ένα ταπεινό Mountain Everest Max, με North Facing LEDs, Tape Mod, Holey Mod, tuning και lubing των stabilizers, αντικατάσταση του εργοστασιακού foam με poron foam, lubricates Gateron Milky Pro Yellow linear switches και Cerakey V2 Keycaps. Δεν υποστηρίζει Via αλλά το άθλιο Base Camp της Mountain που είναι η αχίλειος πτέρνα του και δυστυχώς δεν έχει κάποια ανάρτηση οπότε έχει σκληρό bottom out, αλλά κατα τα άλλα το feeling και ο ήχος είναι μια χαρά.

     

    Τα Cerakey είναι Cherry Profile αλλά φάινεται ότι οι Gateron Milky Pro Yellow, ακόμα και North Facing δεν έχουν interference.

  5. 48 λεπτά πριν, το μέλος Thrael έγραψε:

    Συγχαρητήρια για το review. Τα 3 pcb του driver ήταν εύκολο να βγουν;

     

    Αν λάβω υπόψη πως ο πρώτος μου φακός ήταν ένας Fenix που έκανε 100€, ναι μεν με καλό driver αλλά με ένα SST40 LED τότε ο E75 είναι καταπληκτική περίπτωση.

     

    ΥΓ. Terminator M1 review ενδεχομένως;

     

    Ευχαριστώ.

     

    Δεν έβγαλα τον Driver, απλά ζήτησα από την Acebeam να μου στείλει έναν επιπλέον driver για να τον συμπεριλάβω στο review. Αν και δεν προσπάθησα να βγάλω τον driver, φαίνεται ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατον να βγει χωρίς να προκληθεί ζημιά.

     

    Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον M1, αν βρω χρόνο ίσως τους ζητήσω να στείλουν δείγμα.

    • Like 1
  6. 40 λεπτά πριν, το μέλος BASSstarlet έγραψε:

    Ποιός ο λόγος το κείμενο να είναι εις την αγγλικήν;

    Απευθύνεσαι σε ξενόγλωσσους;

    Οι εταιρίες που μου στέλνουν τους φακούς για review απευθύνονται σε διεθνές κοινό οπότε ζητούν να είναι το review στα Αγγλικά ώστε να είναι προσβάσιμο διεθνώς. Αν ολίγοις, η Ελληνική αγορά είναι πολύ μικρή για να ασχοληθούν μόνο με το Ελληνικό κοινό. Ως εκ τούτου, είναι ή στα Αγγλικά ή καθόλου.

    • Like 1
  7. 8 λεπτά πριν, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε:

     

    Κάποιους που να παίρνουν μακριές μπαταρίες ας έχουν μικρότερη ισχύ. Να είναι μαζεμένοι και να είναι και power bank;

    Δεν έχω κάποια πρόταση με αυτά τα χαρακτηριστικά.

  8. 8 λεπτά πριν, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε:

     

    Μήπως μπορείς να μου προτείνεις αντίστοιχο σε διαστάσεις, ένταση και τιμή φακούς που να παίρνουν 3-4 18650 μήκους τουλάχιστον 71 χιλιοστών, ή 3-4 21700 μήκους τουλάχιστον 76 χιλιοστών;

     

    Όχι γιατί φακοί με αυτή την ισχύ χρησιμοποιούν unprotected μπαταρίες.

    • Like 1
  9. 6 λεπτά πριν, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε:

    Μπορείτε να μου πείτε το μέγιστο μήκος μπαταρίας 18650 που χωράει στον φακό;

    Κανονικά οι 18650 έχουν μήκος 65 χιλιοστά, αλλά εγώ έχω μπαταρίες 18650 που έχουν μήκος μέχρι και 71 χιλιοστά. Πιθανόν να υπάρχουν και μακρύτερες.

     

    Επίσης άμα κάποιος ξέρει και το μέγιστο μήκος μπαταρίας 21700 που χωράει στον Sofirn Q8 Plus.

     

    Οι μακρύτερες 18650 που έχεις είναι protected. Στον συγκεκριμένο φακό χρειάζεσαι Unprotected. Το ίδιο ισχύει και στον Plus.

  10. 10 λεπτά πριν, το μέλος GriGaS έγραψε:
    WWW.SHUTTLE.EU

    Intel Core processors of the 13th generation "Raptor Lake" only support Shuttle XPC Barebones of the DH6xx/XH61x series from a...

     

    Όλη η σειρά 6ΧΧ πήρε με BIOS Update υποστήριξη για 13η γενιά Core.

    Καλά νέα αλλά πρέπει να ξέρουν οι χρήστες ότι η διαδικασία απαιτεί να γίνει BIOS update με επεξεργαστή 12ης γενιάς για να μπορέσει μετά το barebone να δεχτεί επεξεργαστή 13ης γενιάς.

    Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν η Stuttle υιοθετούσε τη δυνατότητα που προσφέρουν πολλές σύγχρονες μητρικές για BIOS update μέσω USB flash drive χωρίς τη χρήση επεξεργαστή.

  11. Με βάση αυτή την προσέγγιση, το Stream Deck μπορεί να πάρει την πληροφορία των FPS μέσω του HWiNFO plugin και να την προβάλλει σε οποιαδήποτε συσκευή Stream Deck. Απαιτείται και εδώ η χρήση του Rivatuner.

     

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

  12. 2 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε:

    Στην οθονουλα τι αλλο μπορεις να βαλεις? Μπορω πχ εκει να μου δειχνει game fps, cpu % gpu% power draw κτλ?

    Αν αναφέρεσαι στην οθόνη πάνω από τους ατέρμονους περιστροφικούς κωδικοποιητές, με την παρούσα έκδοση του λογισμικού Stream Deck δεν λειτουργεί αυτόνομα αλλά μόνο ως τμήμα της λειτουργίας που έχει ανατεθεί τους κωδικοποιητές.

     

    Φυσικά ως hardware μπορεί να κάνει αυτό που ζητάς αλλά είναι θέμα της Elgato / Corsair αν θα θελήσουν να το υποστηρίξουν στο μέλλον ή αν κάποιος θα κυκλοφορήσει κάποιο σχετικό Plugin.

    • Like 1
  13. 4 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

    Ευχαριστούμε για το review! Πιθανόν να το έχεις αναφέρει κάπου και να μου διέφυγε, τι χρησιμοποιείς για την ανίχνευση των πρωτοκόλλων φόρτισης;

    Παρακαλώ και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν το ανέφερα, για τις USB C χρησιμοποίησα το Chargerlabs KM002C και για την USB A το AVHzY CT-3.

    • Like 1
  14. 8 ώρες πριν, το μέλος Thrael έγραψε:

    14 μήνες αφότου ξεκίνησα το άθλημα έφτασα αισίως τους 20 και περιμένω παραλαβές. Έχω να μάθω πολλά και συνήθως συνδυάζω/δοκιμάζω νέα host με LED που δεν έχω ήδη μπας και προλάβω τις εξελίξεις.

    Είναι πολλά τα παρακλάδια αυτού του χόμπυ και πολλά τα ενδιαφέροντα πράγματα να μάθεις και να δεις. Απόλαυσέ το :)

    • Like 1
  15. 5 λεπτά πριν, το μέλος Thrael έγραψε:

    Ευχαριστώ για το review @pol77. Είναι ήδη στη λίστα μου το αλουμινενιο E70mini ... αλλά και τι δεν είναι θα μου πεις...

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν έιναι πάντως να βάζεις στη λίστα σου τους φακούς που κάνω review... ετοιμάσου για μεγάλα έξοδα με το review που ετοιμάζω.

    • Like 1
  16. On 13/10/2022 at 10:57 ΠΜ, το μέλος l2phile έγραψε:

    Προπληρώνουν και τους τελώνες στο shipping;

    Μου απάντησαν πως όχι, δεν προπληρώνουν τους δασμούς. Μπορείς όμως να αγοράσεις από Amazon.de, όπου δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα, λένε.

    • Like 2
  17. 1 minute ago, BASSstarlet said:

    Γιατί στα αγγλικά ρε μάγκες;

    Επειδή όλα τα δείγματα φακών δίνονται σε εμένα προσωπικά για να δημοσιευτούν στα αγγλικά. Θεώρησα καλό να τα δημοσιεύσω εδώ στο Λάμπη, για να τα έχουμε, έστω και στα Αγγλικά, από το να τα δημοσίευα κάπου αλλού και να μην τα είχαμε καθόλου.

    • Like 2
  18. 7 minutes ago, zampination said:

    Both cells were not fully charged

    I am sorry but if I understand this correctly, then the comparison means nothing. You need to have both types of battery in the exact same state to compare as fuller batteries will provide more voltage and on this unregulated driver more voltage means more brightness. If you want to compare, charge one set of cells fully, let them rest for a specific and measured time and test and then do the same with the other set of cells. A lux meter would be very helpful of course, but even the manual settings on your camera can reveal a difference if it is high enough.

  19. On 8/4/2021 at 12:04 AM, zampination said:

    on what cells did you achieved that? On the stock sofrin ones?

    Yes, I measured everything using the included batteries.

     

    On 8/4/2021 at 12:04 AM, zampination said:

    I've upgraded my sp36pro with samsung 30Q cells and saw an improvement in output when in turbo.

    Did you measure the improvement? The included batteries have an internal resistance of around 120mΩ which is not the greatest, so better batteries with lower internal resistance may provide a higher turbo output in this direct drive configuration. Other than that, as I mention in the review, each of the Sofirn 18650 batteries can provide about 10A and as the light draws less than 17A on turbo, all 3 batteries can provide more than enough A.

     

    On 8/4/2021 at 12:04 AM, zampination said:

    I wanna get the maximum output with the molicels p26a just for the fun of it. Will this be feasible or would i waste 30€ buying these cells? Thanks in advance

    If you want to have fun for the fun of it, enjoy yourself. Practically, the limiting factor is heat. The light is already small and powerful and heat builds up quickly and becomes the limiting factor in output. Using better batteries with smaller internal resistance and less voltage sag will give you more maximum brightness but there will be a cost: The light will get hot faster and step down. It may be that the provided batteries are a very good option, to limit the light a bit so it has a more balanced and functional output and heat management. Look what happens with fresh of the charge versus rested cells in the review. Fresh of the charge batteries have more voltage and provide more power so higher turbo output but the light gets hot (and possibly there is more voltage drop?) and steps down quicker. Then dips lower for some time. So in the very important usage time of the first 20 minutes, the fresh off the charge batteries only provide and advantage for less than 2 minutes and the rested (with less voltage) provide more light for the entire duration. All that is based on the scenario that you use the light on turbo and keep it there until thermal step down, which is very rarely a real world scenario. I took the light for a walk in the night and found that a very modest output was actually needed  that could be sustained and heat was not an issue. Turbo was used in short bursts, to check something or just for the fun of it. After a 30 minute walk, the batteries were still over 4V.

     

    I hope I have helped with your questions.

  20. Ο σκοπός των φωτογραφιών των ενδείξεων της αμπεροτσιμπίδας δεν ήταν να φανεί η διάταξη που χρησιμοποιήθηκε για να γίνουν οι μετρήσεις, αλλά να φανούν με πιο παραστατικό τρόπο οι ενδείξεις. Ίσως θα ήταν καλύτερα να είχα παραθέσει μόνο τον πίνακα με τις μετρήσεις για να αποφευχθούν φαινόμενα τύπου σου δείχνω τα αστέρια και κοιτάς / σχολιάζεις το δάχτυλο.

     

    Σε κάθε περίπτωση, μια ερώτηση περί της διάταξης, αν αυτό είναι το ζητούμενο, θα ήταν πολύ πιο κομψή και ευγενική από αποστροφές του τύπου "μούφα" και "ΔΕΝ γίνεται".

     

    Αφού όμως ρωτήθηκε, έστω και με αυτόν τον τρόπο, θα εξηγήσω κάποια πράγματα σχετικά με τη διάταξη μέτρησης στο συγκεκριμένο φακό. Ο φακός αυτός λοιπόν έχει το κύκλωμα οδήγησης (ή μέρος αυτού) μέσα στο tail cap, το οποίο έχει 2 σημεία επαφής με το σώμα του φακού: 1: το ελατήριο, που έρχεται σε επαφή με τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας και 2: την επαφή με το σώμα στο σημείο που βιδώνει το tail cap σε αυτό. Έτσι ολοκληρώνεται το κύκλωμα. Για να μπορέσω να παρεμβάλω την αμπεροτσιμπίδα και να μετρήσω, έπρεπε να ξεβιδώσω το tail cap και να φροντίσω ώστε οι παραπάνω 2 επαφές να γίνουν μέσω 2 διακριτών καλωδίων σιλικόνης, υψηλής διαμέτρου, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες. Το 1 από τα 2 αυτά καλώδια, περνάει μέσα από την αμπεροτσιμπίδα, και έτσι γίνεται η μέτρηση. Τώρα, καθώς ο φακός αυτός έρχεται με 2 διαφορετικά tail caps, ένα με το διακόπτη επάνω του και ένα με remote switch, άφησα το remote switch να φαίνεται στις φωτογραφίες για να είναι εμφανές αν μετράμε το ένα ή το άλλο tail cap.

     

    Η χρήση ενός καλωδίου άλλου χρώματος θα μπορούσε να είχε βοηθήσει στην αποφυγή παρεξηγήσεων, αλλά δεν είχα φανταστεί ότι από όλο το review, θα έμενε κάποιος στις συγκεκριμένες φωτογραφίες και μάλιστα σε κάτι που δεν αφορά καν το σκοπό τους.

    • Like 2
  21. Σε ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά λόγια Στέλιο.

     

    Με την ευκαιρία θα απαντήσω και σε μερικά ερωτήματα.

     

    Γιατί στα αγγλικά; Η εταιρία με προσέγγισε λόγω της ενασχόλησής μου με τους φακούς και της παρουσίας μου σε σχετικούς διαδικτυακούς τόπους του εξωτερικού και - φυσικά - ήθελε το review στα αγγλικά. Θα μπορούσα φυσικά να δημοσιεύσω το review σε μια πληθώρα αγγλόφωνων ιστότοπων Εγώ από τη μεριά μου θεώρησα καλύτερο να το παρουσιάσω εδώ και να το διαθέσω στη δική μας κοινότητα.

     

    Όσον αφορά το πόσο επεκτάθηκα, ελπίζω ότι διατήρησα μια ισορροπία και δεν έγινα φλύαρος, χωρίς όμως ουσιώδεις παραλήψεις. Η επένδυση ενός κυνηγού σε έναν κυνηγετικό φακό, που έχει ένα μη ευκαταφρόνητο κόστος, θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται με πλήρη εικόνα και επίγνωση.

     

    Όσον αφορά πιθανές ομοιότητες με τη δουλειά του συμπαθούς Σωτήρη, έαν υπάρχουν, είναι εντελώς συμπτωματικές.

     

    Όσον αφορά τα πιθανά προβλήματα της θερμικής διαχείρισης που πολύ σωστά εντόπισε ο έμπειρος Cooler και Fan Reviewer (πάντα θεωρούσα άδικο να είναι και Cooler και Fan (fun) ενώ εμείς οι υπόλοιποι έχουμε λιγότερο in τίτλους) σαφώς και ο μηχανισμός του κυλιόμενου LED αλλά επίσης και η εγγενής αδυναμία των έγχρωμων LED να λειτουργήσουν με πολύ ρεύμα και να αποδώσουν τα επίπεδα φωτός των λευκών συναδέλφων τους, έθεσε περιορισμούς στο επίπεδο της μέγιστης φωτεινότητας. Κι αυτό γιατί ενώ εύκολα θα μπορούσε το λευκό LED να λειτουργήσει με περισσότερο ρεύμα και θα δώσει περισσότερο φως, αυτό θα σήμαινε αυτόματα ότι το ίδιο ρεύμα θα έκαιγε τα χρωματιστά LEDs, όταν αυτά θα συνδέονταν με το κύκλωμα οδήγησης. Πιθανή αναγνώρηση και διαφορετική αντιμετώπιση από το κύκλωμα οδήγησης θα εκτίναζε την πόλυπλοκότητα και το κόστος της κατασκευής σε δυσθεώρητα ύψη. Αλλά ακόμη και αν το παραβλέψουμε αυτό, η κύλιση των LED αποκλείει τη χρήση μιας σνυχούς θερμικής οδού (Direct Thermal Path), που είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας που θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία και τη μακροζωία του LED, όταν αυτό οδηγείται από υψηλά ρεύματα.

     

    Έτσι, η μέγιστη φωτεινότητα περιορίστηκε στα 650 lumens, η οποία πάντως είναι αρκετή για τη συγκεκριμένη χρήση, καθώς:

    1. Ο φακός προορίζεται για χρήση από κυνηγούς. Όταν κάνεις καρτέρι στο σκοτάδι και τα μάτια έχουν συνηθίσει, τα 650 lumens είναι πολλά!

    2. To zoom, σε συνδυασμό με τον αβαθμίδωτο έλεγχο της φωτεινότητας εξασφαλίζουν επαρκές και όχι υπερβολικό φως σε αποστάσεις που ξεπερνούν το μισό χιλιόμετρο.

     

    Όσον αφορά τη διάταξη μέτρησης φωτός σε lumens, μια ορθή επιστημονικά και  ακριβής συσκευή, κοστίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και καταλαμβάνει χώρο που δε διαθέτω. Υπάρχουν home made λύσεις που ασφαλώς έχουν μεγάλα περιθώρια σφάλματος, τα οποία εύκολα μπορεί να γίνουν τραγικά. Ως εκ τούτου, το προσεγγίζω με προσοχή και υπομονή και ελπίζω αν και όταν μπορέσω να την έχω, να είναι κατά το δυνατόν σωστή και - σχετικά - ακριβής.

     

    Όσον αφορά τα ενδότερα του φακού, αποφάσισα συνειδητά να μην επεκταθώ γιατί θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρει ούτε αφορά πολλούς αναγνώστες και μάλιστα ο συγκεκριμένος φακός έχει τόσο πολλά να πεις ώστε θεωρώ ότι το review θα ξέφευγε σε διαστάσεις χωρίς να προσφέρει αντίστοιχα στην μεγάλη πλειοψηφία των αναγωνστών.

    • Like 6
    • Agree 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.