Jump to content

chroma

Premium Members
  • Posts

    5.259
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by chroma

  1. Κατ'αρχάς να διορθώσω κάτι που είπα πιο πάνω. Η λειτουργία μείωσης του recoil στα όπλα δεν είναι αυτοματοποιημένη γιατί αυτό θα προϋπέθετε συνεργασία των drivers του ποντικιού με τη μηχανή γραφικών του game και θα ανιχνευόταν. Στην πράξη δημιουργείς και σώζεις προφίλ για τα όπλα που χρησιμοποιείς σε ένα game. Τα πάντα μεταφέρονται στη μνήμη του ποντικιού(μάκρο, ταχείες βολές κτλ.) για να μην ανιχνεύεσαι.

    Σε κάποια ποντίκια τους αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες εξ αρχής, σε άλλα τις πληρώνεις(ultra core 3 και 4).

     

     

     

    Ουσιαστικά aim assist. Ελπίζω να γίνουν VAC banned σύντομα. 

  2. Πήρα πρόσφατα ένα μικρό managed TP-Link SG108E, το οποίο βγαίνει και unmanaged ως SG108 (χωρίς E). Μεταλική κατασκευή, μικρό και δεν έχω παράπονο και παίζει με jumbo frames, flow control. Το managed κάνει μερικά ακόμα κόλπα που μάλλον δε θα χρειαστείς vlans, port mirroring, LACP. Eκτός αν το NAS σου έχει LACP θα πρότεινα το unmanaged. 

    • Like 3
  3. Η τιμή λογικά αργότερα θα πέσει, όπως έπεσε και στα Κ550 πέρισυ - είχαν φτάσει 95 λίρες με ισοτιμία 1.25. Για αρχή όμως αποκλείεται να πουληθούν στην τιμή των Κ550, υπολογίζω να βγούν στα 250 ευρώ για τους πρώτους μήνες, τα Κ550 όταν βγήκαν αρχικά ήταν 250 λίρες (υπερεκτιμημένα φυσικά).

     

    Κ550 έχουν πέσει ξανά στο amazon στις 99 λίρες αλλά όταν ξαναστοκάρουν το Μάιο. Δυστυχώς σήμερα η ισοτιμία δεν βοηθά στο 1.4 βγαίνουν 140 ευρώ.

     

    http://www.amazon.co.uk/AKG-K550-High-Performance-Closed-Back-Headphones-Black/dp/B005CNR7B0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430246832&sr=8-1&keywords=akg+k550

  4. Ακόμα τα περιμένω :hehe:  :hehe:

     

    Για τα AKG K553 τι γνώμη έχετε;  https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone

     

    Δεν τα έχω ακούσει, κρίνω μόνο από τις γνώμες στο headfi και η γενική άποψη είναι μια βελτίωση στα σημεία από τα Κ550. Τα Κ550 έχω πάνω από χρόνο πλέον και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος οπότε μπήκα στο drop για τα Κ553. Η τιμή είναι αχτύπητη άλλωστε - ακόμα και με +$25 για εκτός US- όταν τώρα τα K550 παίζουν 170-190 ευρω. 

    • Like 2
  5. http://www.imdb.com/title/tt2717822/

     

    7/10

     

    Τίτλος άσχετος, θα έπρεπε να λέγεται 24 Hack another day. Για περιπέτεια καλή ήταν, αν σας αρέσει ο Jack Bauer δείτε τη. Τώρα αν περιμένετε περιεχόμενο blackhat, καμιά σχέση. 

  6. Καλύτερα τώρα παρά μετά από μερικούς μήνες που θα αρχίσει να χάνει κόλλα από τα πλαινά.

     

    http://www.thelab.gr/topic/136681-sensei-raw-ανωμαλίες/?p=2064968

     

    Εγώ το έχω ακόμα (αριστερόχειρας κλπ.) αν και το πρόβλημα με τη κόλλα παραμένει, με έχει βολέψει στο χέρι.

    • Like 1
  7. Ψάχνω μια κάρτα για κύρια χρήση αναπαραγωγή μουσικής και φυσικά κανα παιχνίδι που παίζω αραιά. Απαραίτητα πρέπει να είναι PCI express και να έχει ζυγισμένες εξόδους, κατά προτίμηση σε 6.3 χιλιοστα καρφί TRS. Επίσης μεγάλο υπερ θα είναι να παίζει απροβλημάτιστα σε linux. Μέχρι τώρα έχω βρει:

     

    ESI MAYA44 XTe http://www.esi-audio.com/products/maya44xte/

    ESI Juli@ XTe http://www.esi-audio.com/products/juliaxte/

    E-MU 1212m http://www.creative.com/emu/products/product.aspx?pid=19169

     

    Έχω ήδη την PCI έκδοση της 1212m οπότε ξέρω τι να περιμένω αλλά θα ήθελα να πάω σε μια κάρτα, χωρίς daughter-board και PCIe όπως οι ESI. Ψάχνω αν έχει κάποιος ζήσει με αυτές ή κάποια άλλη παρόμοια. 

     

    Εξωτερικά interface (usb, firewire) δεν με ενθουσιάζουν αλλά αν έχει κανείς εμπειρία, ειδικά με linux, δεκτό. 

     

    Θενκς :)

  8. Να αφήσω και εδώ το ίδιο post που έκανα στο myphone:

     

    Παρέλαβα το τηλέφωνο προχθές από geekbuying. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, καλή ποιότητα κατασκευής (δεν λυγίζει, δεν έχει τριγμούς κλπ.), το καπάκι της μπαταρίας ασφαλίζει καλά χωρίς να παίζει. Το sandstone cover είναι σκληρό ματ, πλαστικό, επεξεργασμένο για να είναι τραχύ στην αφή αλλά νομίζω του oneplus one είναι λίγο ποιοτικότερο. 

     

    Για διαστάσεις δεν θα σχολιάσω (περι γούστου κλπ.), όποιος αγοράζει ένα 5.5 ιντσών τηλέφωνο πρέπει να περιμένει μια μεγάλη συσκεύη. 

     

    Η οθόνη έχει πολύ καλή ευκρίνεια, τα 1280x720 θεωρώ οτι είναι αρκετά για 5.5 ιντσες (δεν βλέπεις pixels, πολύ καθαρά γράμματα) και η απόκριση είναι άμεση παντού, το οποίο μάλλον έχει να κάνει και με τον mediatek MT6732. Το προηγούμενο τηλέφωνο μου είναι το ZTE V967s με MT6589 1.2G με AOSP 4.2.2 και το ulefone be pro είναι ξεκάθαρα ταχύτερο παντού. Τα πάντα δουλεύουν χωρίς κανένα δισταγμό, σε αυτό πιστεύω βοηθά και το πολύ καθαρό android 4.4.4 που τρέχει η συσκεύη. Δεν υπάρχουν κινέζικες εφαρμογές πουθενά, ούτε σαβούρα facebook, εφαρμογές με άχρηστα widgets κλπ. και τα περισσότερα apps (music, gallery, messaging) είναι AOSP και από google apps υπάρχει μόνο play store, gmail και maps. 

     

    Όσες εφαρμογές google πέρασα παίζουν μια χαρά (play music, keep, hangouts, search, authenticator, now launcher etc.) όπως και netflix. Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει, δεν παίζω και τίποτα στο τηλέφωνο οπότε δεν έχω να συγκρίνω. 

     

    To GPS κλειδώνει άμεσα αν και πάντα το λειτουργώ με wifi, 3G + GPS on. 

     

    Επίσης θετικό όσο αφορά το software, έβγαλε ΟΤΑ software update με το που το άνοιξα. Δεν είναι android 5.0, απλά bug fixes για το 4.4.4. Στα αρνητικά, σε κάποιες εφαρμογές όπως navigation, play music έβγαζε ένα μήνυμα force close: "SmallWindow has stopped working" αλλά έκανα reset factory defaults και δεν έχει ξανασυμβεί. Οπότε καλό είναι να κάνει ένα reset όποιος το πάρει πριν αρχίσει να το χρησιμοποιεί. 

     

    [edit] Ο χώρος εφαρμογών είναι ενοποιημένος με το χώρο για αρχεία οπότε υπάρχει άφθονος χώρος ~14GB για εγκατάσταση εφαρμογών. Επίσης δοκίμασα μια 32GB gskill class 10, έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα. 

     

    Το wifi δεν έχει δώσει λόγο για παράπονο πουθενά, δεν πέφτει το σήμα και ένα speedtest.net που έκανα ήταν 50Mbit up / 18Mbit down.

     

    4G παίζει άνετα με vodafone Ιρλανδίας, 20Mbit up / 20Mbit down στο speedtest.net.

     

    Bluetooth paired με ένα MW600 handfree και το BT του αυτοκινήτου (hyundai i20), μέχρι τώρα άψογο σε κλήσεις και music streaming. Music metadata (artist, title) φαίνονται κανονικά.

     

    Μπαταρία είναι νωρίς να κρίνω, είναι μετά τη 2η φόρτιση τώρα αλλά μια μέρα την έβγαλε άνετα μέχρι τώρα με μια φόρτιση. Επίσης κάμερα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. 

     

    Το micro usb είναι πολύ χαλαρό σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που είχα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά χρειάζεται να καθήσει το βύσμα καλά μέχρι το τέρμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε σύνδεση για φόρτιση ή με το pc. USB OTG δεν δοκίμασα ακόμα, δεν περιλαμβάνεται καλώδιο micro usb to usb πάντως.

     

    Τη συνταγή στη περίπτωση μου χάλασε το βύσμα των ακουστικών το οποίο φαίνεται να είναι χαλασμένο. Δοκίμασα αρκετά διαφορετικά ζευγάρια, απλά τρίπινα χωρίς μικρόφωνο, τετράπινα από iphone, beats, nokia όλα τζίφος. Είναι πολύ χαλαρό το βύσμα και είτε δεν έχει ήχο, είτε και τα δύο κανάλια παίζουν μαζί (δηλ ακούγεται σαν μονοφωνικό) είτε απλά παίζει μόνο το αριστερό. 

     

    Αυτό το πρόβλημα δυστυχώς δεν μπορώ να το παραβλέψω και έχω ήδη επικοινωνήσει με geekbuying για επιστροφή. Αυτό σε συνδιασμό με τη κάμερα που τελικά δεν ήταν sony 13mpix (οχι δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάμερα, απλά με ενόχλησε η ψευδής διαφήμιση) μάλλον με πάνε για refund και κάτι άλλο. Κρίμα γιατί κατά τα υπόλοιπα παραπάνω που περιγράφω, το τηλέφωνο πετάει.

    • Like 5
  9. Καλημέρα, Για blue switches τι o-rings προτείνετε; :)

     

    http://www.ebay.com/itm/Qty-150-Rubber-O-Ring-Dampers-keycap-Key-Switch-Mechanical-Keyboard-CHERRY-MX-/111250566572?pt=BI_Heavy_Equipment_Parts&hash=item19e70cedac

     

    Είχα πάρει τέτοια από το ebay για να συμπληρώσω 1-2 που έλειπαν σε code με mx green και είναι μια χαρά. Οι green είναι φασαριόζικοι σαν blue αλλά πιο σκληροί.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.