Jump to content

ea6gka

Premium Members
  • Posts

    16.512
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

Everything posted by ea6gka

  1. ea6gka

    AMD Zen 4

    ο linus κλπ ομως ειναι overclockers, σε στοκ κατασταση αυτα δεν σε αφορουν. Ας τρεχει στους 100 βαθμους, τι σε νοιαζει αν ειναι εντος των ανοχων του μηχανηματος. Να ηταν εκτος των specs σε στοκ καταστασεις να σε πω οκ εχουμε θεμα, αλλιως τι μας κοφτει?
  2. ea6gka

    AMD Zen 4

    παρε εναν 12100φ και περιμενε λιγους μηνες να κανεις κινηση μετεπειτα με μικρη χασουρα λογω χαμηλου κοστους κτησης του 12100
  3. ea6gka

    AMD Zen 4

    350w? μονο ενας που τον εχει ΑΠΟΛΥΤΗ αναγκη, του λυνει τα χερια, του γλυτωνει ωρες απο τη ζωη του παιρνει ενα τετοιο επεξεργαστη. Πρεπει να εισαι, με συγχωρειτε, χαζος για να παρεις εναν επεξεργαστη που καιει 350w, εκτος και αν εχεις net metering στο σπιτι τι να πω...
  4. ea6gka

    AMD Zen 4

  5. ea6gka

    AMD Zen 4

    ε τοτε τα λεμε τα χριστουγεννα του 2023, γεροί να ειμαστε...
  6. ea6gka

    AMD Zen 4

    α δεν το ηξερα οτι δεν θα εχουν συμβατοτητα με DDR4, θα ειναι εξαρχης με 5 ε
  7. ea6gka

    AMD Zen 4

    Να δουμε τι θα δειξει στην κατηγορια <200 €
  8. ea6gka

    AMD ZEN 3 7nm

    αυτο το 610 single core το θελω και εγω, αλλα δεν το εχω δει ποτε....
  9. ea6gka

    AMD ZEN 3 7nm

    για τρεξε ενα cpuz 17, δωσε και θερμοκρασιες να κανουμε μια συγκριση. 72 ανεβαζει ο δικος μου σε CR23 multi
  10. ea6gka

    AMD ZEN 3 7nm

    Με τι ψυξη εισαι god?
  11. ea6gka

    AMD ZEN 3 7nm

    παρτε και ενα cinebnech
  12. ea6gka

    AMD ZEN 3 7nm

    εχω παιξει με PBO2+CO, στο co εχω βαλει negative 23, pbo2=+200mhz & motherboard limits. δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο. Στην ερωτηση σου, οχι ανεβοκατεβαζει ρολογια κανονικα απο 200mhz μεχρι 4.45 ghz. Αν υπαρχει τροπος να το κανει αυτο ακομα και αν κανω manual OCing πειτε μου γιατι με καρφωτα τους πολλαπλασιαστες μενει συνεχεια στη συχνοτητα που του βαζω. Κατι για τον 5500/cezanne, εβλεπα πολυ θαψιμο γενικα στα φορα αλλα εγω εχω να πω για 119 ευρω το τσιπακι αυτο παιρνει κεφαλια, παρατηρω με τις μνημες συνεργαζεται αψογα, ειναι πολυ κρυος (σε σχεση με 5600/3600), και πολυ σβελτος στα παραθυρα. Εγω ψηφιζω cezanne λοιπον, νομιζω οτι ο μονολιθικος πυρηνας του εχει καποια πλεονεκτηματα τελικα. Οκ ειναι μλκια που εχει pcie3 αλλα επι της ουσιας δεν χανεις κατι τρομερο. Απο τον 3600 που ειχα πολυ καλυτερος, απο τον 5600 πολυ φτηνοτερος και δεν βλεπω καμμια διαφορα day to day tasks
  13. ea6gka

    AMD OC Database

    intel πονας?
  14. ea6gka

    AMD ZEN 3 7nm

    αφεντικα καλα ειμαστε, πως το βλεπετε? εχω τρεξει και μια ωρα prime95, 4450 ολοι οι πυρηνες. απλα μια βοηθεια, γιατι μενει στο 5% το ppt,
  15. Καλησπερα σε ολους, η μητρικη ειναι αγορασμενη πριν 4 μερες, με αποδειξη και ολα τα παρελκομενα της. Θα αντικατασταθει με αλλη τελικα που εχει πιο πολλα nvme, εχω και την αποδειξη η οποια θα δοθει με κουτια κλπ κλπ. Θα ηθελα με συναντηση χερι χερι αθηνα.
  16. ea6gka

    AMD ZEN thread

    Καλησπερα σε ολους, προσφατα εστησα ενα pc, ryzen 5500, asus strix b450f-gaming II, noctua nh-u12s redux. Εκανα ενα fine tuning ολα καλα στα 4.45 ghz rock stable αλλα ηθελα να ρωτησω κατι που μου κανει εντυπωση και το εχω δει και σε αλλο ryzen με aftermarket cooler. Ενω ανεβαζει μεχρι 69 βαθμους σε CR23 η ψυκτρα ειναι κρυα οταν την πιανω, σε ιντελ 11400φ η ιδια ψυκτρα ηταν ζεστη αλλα ο πυρηνας ειχε την ιδια θερμοκρασια...γιατι συμβαινει αυτο?
  17. ea6gka

    Δείξτε το κουτί σας...

    13 ετών μηχανάκι, δεν καταλαβαίνει τίποτα
  18. ea6gka

    Αλλαγη fan σε arctic 34a esports

    Συγχαρητηρια για το αρθρο σου, σαν μινι διπλωματικη ειναι!
  19. ea6gka

    Αλλαγη fan σε arctic 34a esports

    Καλημερα, RMA θα τον κανω αλλα μεχρι να ερθει η αντικατασταση του θα πρεπει να πορευτω με κατι αλλο, για αυτο ψαχνομαι. Redux λοιπον!
  20. ea6gka

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    γιατι δεν υπαρχει λογος, ολα φασον ειναι πια? διαβαζα δεξια αριστερα προχθες και ειδα οτι πχ η enermax εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα.
  21. ea6gka

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Εχω ακομα μια Ρ45 στο πατρικο μου, με τεζαρισμενες crucial μνημες τσιτα οσο δε παει περασμενες απειρο memtest, (θερμοσιφωνας/ηλιακος σε αλλο πινακα καλου κακου) αλλα η καλυτερη ανταμοιβη ειναι η αντοχη στο χρονο γιατι το εχω ετσι....8 χρονια! Το εχει η μανα μου και βλεπει κανα netflix οταν δεν τα βρισκουν τι θα δουνε στη τηλεοραση. Μου λειπουν τα χρονια εκεινα, ο chroma που ειναι? Ψαχνω ενα site, johnny κατι, με δοκιμες τροφοδοτικων, που πηγε?
  22. Την καλησπερα μου σε ολους! Προσφατα πηρα τη παραπανω ψυκτρα και διαπιστωσα οτι οταν ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας δονειτε πολυ, ειδικα σε ενα φασμα στροφων καπου στις 1200 στροφες. Τον εβγαλα εξω (chic!) και το δοκιμασα και το κανει συνεχεια. Γεγονος απαραδεκτο και πρεπει να αλλαχτει ταχεως, με τι ομως? Επειδη ειμαι παππους πλεον και δεν κατεχω νεες μαρκες, εψαξα σε scythe, noctua, gentle typhoon κλπ. Αυτη η σειρα redux της noctua αξιζει, θελω ΗΣΥΧΙΑ με την μαξιμουμ αποδοση. Ή μηπως VFM και noctua δεν πανε μαζι. μετα εχω δει scythe flex 120mm κλπ, 5 ευρω φτηνοτερος. παντα pwm. Ευχαριστω!
  23. ea6gka

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    δεν υπαρχει αυτο που λες σαν εννοια, ειναι σαν να λες προσωπικη δημοκρατια (!). Αυτα παθαινεις οταν καθε 4 χρονια κανεις χαβαλε στη καλπη, γιατι οι αλλοι που δεν κανουν χαβαλε την δουλεια τους τη κανουν!
  24. ea6gka

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Τα χαιρετισματα μου σε ολους, ευχομαι να ειναι ολοι καλα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.